Haberler

Hadise, Mekanına Dünyaca Ünlü Rapçiyi Getirmek İçin Tam 250 Bin Dolar Verecek

Güncelleme:

Hadise, Bodrum'da sahibi olduğu eğlence mekanına dünyaca ünlü rapçi Ludacris'i getirmek için kesenin ağzını açtı. Ünlü şarkıcının bu atılımı tam 250 bin dolara mal olacak.

Hadise, Bodrum'da ablasının işlettiği 'La Plaj' isimli bir beach'i olan Hadise, bu sezon için kesenin ağzını açtı. Ünlü şarkıcı sahibi olduğu mekana, dünyaca ünlü rapçi Ludacris'i getirecek. Hadise, Ludacris'e tam 250 bin dolar verecek.

HADİSE ÜNLÜ RAPÇİYLE DÜET YAPACAK

Mekanında Demet Akalın ve Gülşen'e konser verdirecek olan ünlü popçu, müşterilerine büyük sürprizler hazırlıyor. Bu sürprizlerin ilki ise dünyaca ünlü rapçi ve oyuncu Ludacris olacak. Özellikle rap müzik tutkunlarının yakından takip ettiği dünyaca ünlü ismi Bodrum'da ağırlamaya hazırlanan Hadise, Ludacris'le mekanında düet yapacak. Ticarette başarılı olmak için hiçbir masraftan kaçınmayan güzel şarkıcıya dünyaca ünlü yıldızı Bodrum'da ağırlamak 250 bin dolara mal olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title