Haberler
Güncelleme:

GQ Ödül Törenine davet edilen Mabel Matiz, Karakol klibi yüzünden sansürlendi

Başarılı şarkıcı Mabel Matiz, Karakol klibi nedeniyle aldığı tepki ve sansürlerin ardından GQ Türkiye ödüllerine davet edilmesine rağmen ödül vermesi için sahneye çağrılmadığını söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sansürün kendisini de, olayın geneline hasıl olan dev iletişimsizliği de son derece yanlış ve nezaketsiz buluyorum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Hacı Şembeki:

Bu ülkeye Bati ülkeleri eliyle Bıkmadan usanmadan LGBT deli gomlegini zorla giydirmeye çalışıyorlar....Her yolu her sanatçıyı, her kanalı kullanmaya çalışıyorlar.. Buna tepki verildiğinde ise Aile bakanı bile halkın tepkisine karşı çıkabiliyor..

96
23
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

EVET BATILILASICAZ YA! AVRUPADA ERKEKLER ELELE SARMASDOLAS DISARDA GEZEBILIYOR! AYNI SISTEMI T.C YE GETIRMEYE UGRASIYORLAR!! AMA BURASI TÜRKIYE!!!! ÖYLE YAGMA YOK KARDESSSSSS !!!!!!!!!

yanıt23
yanıt5
Altay Bozkurt:

MABEL SEN VARYA !!! SOKAGA CIKMAYA DAHI YÜZÜN KALDIMI SENIN TÜRKIYEDE?? SON KLIBINDEN SONRA !!!!!!!! BIRAK SIMDI ÖDÜL TÖRENINDE SAHNEYE CIKMAYI FALAN!!!!!

68
30
yanıtYanıtla
ist Kr:

Şimdi bu ünlü olmadan sesi çıkmazdı şimdi bize ne kadar ters işler varsa bunun gibiler orda ve bizim paramız ile

62
27
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Çok üzüldük perişan olduk.Gündem gündem ve yine gündem.

55
16
yanıtYanıtla
Adem Yıldırım:

lgbt yılandır görüldüğü yerde başı ezilmelidir

36
6
yanıtYanıtla
özen66:

yerınde bır karar olmuş.

31
10
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Küreselcilere hizmet eden den bu ülkeye birşey olmaz. Adam gibi şarkını söyle adam gibi paranı kazan gençliği bazı şeylere özendirme.

32
9
yanıtYanıtla
O Z:

Nasıl Eşcinselliği normalleştirme lehine aktif çalışmalar var ise, bu görüşe karşı da aktif bir çalışma vardır sayın Mabel hanım. Senin bünyen neleri hazmediyor, bunu da hazmet.

29
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title