Haberler
Güncelleme:

Daha önce evli biriyle aşk yaşayan Tuba Ünsal, "Yuva yıkan kadın oldun mu?" sorusu karşısında ağladı

Boşanma aşamasındaki Caner Karaloğlu ile aşk yaşadığı için günlerce konuşulan oyuncu Tuba Ünsal, konuk olduğu programda "Yuva yıkan kadın oldun mu?" sorusunu duyunca duygularına hakim olamadı. Gözyaşları içinde konuşan oyuncu, "Kimsenin yuvasını ve evliliğini yıkmadım" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Elif Küçükislamoğlu:

İstediği hayatı yaşar

19
181
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

he yani senin kocan başkasıyla istediğini yaşabilir yani... olabilir geniş bir insan olabilirsin ama herkes senin kadar geniş olamaz

yanıt10
yanıt0
Elif Küçükislamoğlu:

Fahri misin nesin kendi işine bak

15
120
yanıtYanıtla
Fahri Çelik :

Elifmisin nesin niye zoruna gitti yanlış mı söylenmiş

123
7
yanıtYanıtla
Fahri Çelik :

Yuva yıkanın yuvası olmamıştır. Aile mukaddes bir müessese edep ister ahlak ister sadakat ister sabır ister

116
5
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Ya hu bütün erkekleri kadınlar( anneler) büyütür, yetistirir...Sonra bir kadınla evlendirir. ... Başka bir kadın gelir erkeği kadının elinden alır....Buna aldatmak denir...Burada Bence bütün suç erkekte...Erkek değil mi, hepsi aynı :)

33
54
yanıtYanıtla
Elif Küçükislamoğlu:

Sizene

6
79
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bu kadın eskiden ne kadar hanım hanımcıktı. sonradan bir dağıttı, toplayamadı kendini..

22
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bir erkek olarak samimi ve dürüstçe sadakatsızlıktaki orumluluğun büyük kısmı erkektedir diyorum. Bizim toplumda erkeklerin yüzde 70'i sadakatsız ve ahlaksızdır.Onurlu ailesine ve çocuklarıa bağlı,güzel ahlaklı bir erkek fırsat ve imkânlar bulsa bile kendisini dizginleyebilir.

18
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Etme bulma dünyasıdır.Aldatan insan veya eş'te zaman içerisinde aldatılır.Aldatan bir kimseden zaten asla sadık bir dost olmaz.

9
0
yanıtYanıtla
Sesli düşünce:

Elif fahrimisiniz nesiniz boş yapmayın

4
2
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

Aldatan kendini aldatır ancak:) aldatılanın bi kaybı var mı? Alır tazminatını nafakasını takılır kafasına göre ne erkek dırdırı ne kadın dırdırı. O kişiyi tercih edeceğine Parayı tercih eder miss gibi yaşar hayatını.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title