Haberler

Çığlıklar Ata Ata Çektik!

Güncelleme:

Dün vizyona giren korku filmi 'Görünmeyenler'in oyuncuları çok heyecanlı.

Dün vizyona giren korku filmi 'Görünmeyenler'in başrol oyuncusu Nihan Okutucu: Filmi üç katlı bir evde çektik. Karanlıkta, el kamerasıyla çığlık ata ata üst kata çıkmak, benim için acı bir deneyim oldu.

Şirin Sever'in sunduğu 'Jurnal'e geçtiğimiz günlerde 'Görünmeyenler' adlı korku filminin yönetmeni Melikşah Altuntaş ve başrol oyuncusu Nihan Okutucu konuk oldu. İkili, dün vizyona giren filmin perde arkasıyla ilgili şunları anlattı:

NİHAN OKUTUCU: Filmi üç katlı bir evde çektik. Bir akşam merdivenlerin başından sonuna kadar el kamerasıyla çıkmam lazımdı. O çok kolay olmadı. Hiç ses yok, tamamen karanlık. Çığlık ata ata üst kata çıkmak çok acı bir deneyim oldu.

MELİKŞAH ALTUNTAŞ: Belli bir gerginliği sağlamak ve korumak gerekiyor ama ödümüz de patlamadı. Çekerken de, izlerken de kendimizi tuhaf hissettiğimiz anlar oldu.

KORKU FİLMİ İZLEMEM

N.O: Oynamayı sevdiğim drama gibi türler var ama başka türleri de oynayarak farklı yönlerimi keşfetmek de çok keyifli. Ben aslında hiç korku filmi izlemiyorum ama kendi filmimi izleyeceğim tabii... Korku filmlerinden çok korkuyorum. En son annemle birlikte 'Chucky'i izlemiştim. O günden sonra oyuncak bebeklerimi bir kenara bıraktım!

M.A.: Filmin 'Paranormal Activity'e benzetilmesi normal, ben de benzetiyorum. Çünkü yaptığımız, korku sinemasının çok sık başvurduğu bir alt tür. 'Paranormal Activity' bu türün en popüler örneklerinden. O da bir evde geçiyor, bizimki de evde geçiyor ama yine de önyargıyla yaklaşmamak lazım.

M.A.: Türkiye'deki korku sinemasında dini motiflerin ön planda olduğu örnekler var ama tüm korkumuzun kökeninde din yatmıyor, sosyal konularda da korkularımız var. Biz bunlardan yararlanmaya çalıştık.

M.A: 9 yaşındaki oyuncumuz bir korku filminin içinde olduğunu bilmiyordu. Filmi de korku efektlerinden arındırılmış haliyle ona seyrettireceğiz.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Melikşah Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title