Haberler

Cansu Taşkın, Eleştirileri Kaldıramayınca Fotoğraflarını Yoruma Kapadı

Güncelleme:

Ateşli pozlarıyla takipçilerinin başını döndüren Cansu Taşkın'a sürekli "Her yerin estetik, belini photoshop ile inceltiyorsun" eleştirileri geliyordu. Ünlü manken bu eleştirileri kaldıramayınca fotoğraflarını yoruma kapattı.

"KALÇAN, GÖĞÜSLERİN HER YERİN SİLİKONLU"

Sosyal medyada paylaştığı video ve fotoğraflarıyla dikkat çeken model Cansu Taşkın'ın Instagram'da tam 356 bin takipçisi bulunuyor. Taşkın fotoğraf paylaştığında sık sık ''Kalçan, göğüslerin silikonlu. Her yerinde photoshop var'' eleştirilerine maruz kalıyordu. Ünlü mankenin bu nedenle fotoğraflarına yoruma kapattığı düşünülüyor.

CANSU TAŞKIN KİMDİR?

Cansu Taşkın 15 Kasım 1992'de İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Beylikdüzü'nde annesi ve kız kardeşi ile birlikte oturmaktadır. Besteci Metin Özülkü dayısıdır. 1.84 metre boyunda olan Cansu Taşkın'ın vücut ölçüleri 90-58-92'dir. Taşkın 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modellik yapmaya başladı. İlk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılarak dördüncü seçilerek kazandı. Cansu Taşkın, 2011 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında dereceye giremedi. 2012 yılında Idol Of Models yarışmasında ikinci oldu.

İşte Cansu Taşkın'ın yoruma kapattığı o fotoğraf:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title