Haberler
Güncelleme:

Büyükşen cinayetinde yeni gelişme! Yasak aşk şüphelisi kelepçelenerek hastaneye götürüldü

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Büyükşen cinayetinde 24 kişi gözaltına alınmıştı. Büyükşen çiftinin gelinleri Betül Büyükşen'in yasak aşk yaşadığı iddia edilen ve gözaltına alınan kuzeni Mehmet Ali Dayanır, kelepçelenerek sağlık kontrolünün yapılması için hastaneye götürüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Gulaab Gulaab:

Bu kadınlarımız örtülü, eteği uzun evinde oturan çocuğuna bakan yemek yapan kadınlardı. Ne oluyor bunlara ?

260
37
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Namus saçı kapamada olmuyor kalpde.oluyor

yanıt12
yanıt2
senar:

örtü bedeni gizliyor, vicdanı , ayıbı, nefsi gizlemiyor. Hakeden hakettiğin alsın.

yanıt12
yanıt1
Yasin Bozkurt:

Çağdaş sosyal özgür kadınlar ve gençler yetiştiriyoruz durmak yok sonuna kadar ahlak bozup aile diye bişey bırakmayalım.

146
69
yanıtYanıtla
Veysel :

Perde arkasında neler dönüyor neler.Hepsi yasak aşk yaşıyor meher.Bu ülkede bastırılmış duygular var,gizli ve özel.Bunu bastıra bastıra nereye kadar sürecek bu böyle...Aşk samanlık,mağara,ekin tarlasında artık...

51
63
yanıtYanıtla
Ahmet25 :

Bu devirde bastırılmış duygu mu kaldı? Ayrıca yasak aşk yaşadığı iddia edilen kişi evli bir kadın. Acaba kadının kocası kadına hangi bastırılmış duyguyu işlemiş olabilir? Cevap verir misiniz?

yanıt34
yanıt7
akrb01 :

ahmet25 bastırılmış duygu sandığınız gibi onu yapma şunu yap gibi bir şey değil ki,bir kere özgür bir birey olarak yetişmiyoruz,netiecesinde de fırsatını bulunca bütün her şeyi denemeye kalkıyoruz.

yanıt22
yanıt12
Metin Yalcin:

Eskiden erkekler arasında suç oranı yüksekti şimdi kadınlar iyice pusulayı şaşırdı ..

89
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title