Haberler

Berdan Mardini Söyledi Dj Eren AB Remixledi

Güncelleme:

Berdan Mardini, İbrahim Tatlıses'in 1979 yılında seslendirdiği 'Ayağında Kundura' şarkısı için stüdyoya girdi. Yeniden seslendirdiği şarkıyı dünyaca ünlü DJ Eren AB'nin remixlemesiyle müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan Mardini, şarkısını kliplendirmeyi de ihmal etmedi.

Nostaljik bir klibe imza atan Berdan Mardini, 80'lerin modası olan kostümler giyerek çektiği klip sonrası gazetecilerle bir araya geldi.

Maslak'ta bulunan 709 Yapım stüdyosunda gerçekleştirdiği klip çekimi sonrası gazetecilerin sorularına cevap veren Mardini, "80'lerde çocuklu yaşlardaydım, benim gençliğim 90'larda çekti doğrusu ama şu kostümleri giydiğimde kendimi yeşilçam filmlerinde gibi hissettim." dedi.

Şarkının son halini İbrahim Tatlıses'e dinlettiğini ifade eden Mardini, "İbrahim abi çok beğendi. Onun onayı olmadan bu şarkıyı çıkarmazdım. Onunda içine sinmesi beni çok mutlu etti. İmparatora saygım ve sevgim tartışılmaz biliyorsunuz. Birde şarkının DJ Eren AB'nin elinden geçmesi bambaşka bir hava yarattı." dedi.

Ağustos'un son haftası şarkıyı müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanan Mardini, oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti.

Mardini Kozmetikle ilgili Kasım ayında büyük bir lansman gerçekleştirerek markasını tanıyacağını ifade eden Berdan Mardini, "Kendimden emin ve sağlam adımlarla yapıyorum hazırlığımı. Yurt dışı görüşmelerimizi de hemen hemen sonlandırdık. Numuneleri göndererek gerekli siparişleri aldık. Özellikle ABD, İngiltere ve Arap ülkelerine ihracat gerçekleştireceğiz. Bunun mutluluğu tarif edilemez arkadaşlar." dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

İbrahim Tatlıses Avrupa Birliği Berdan Mardini Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title