Haberler

Baba Scott Çocuklarla Gezerken, Anne Kourtney Partilerde Sabahladı

Güncelleme:

Ünlü televizyon yıldızı Kourtney Kardashian çocuklarını ayrıldığı babalarına bırakarak Las Vegas'ta gece sabaha kadar eğlendi.

Geçen hafta başında Cannes'da güzel kadınlarla birlikte bir villanın havuzunun başında görüntülenen Scott Disick, eski karısı Kourtney Kardashian Las Vegas'ta partilere akınca, pazar günü çocuklarına bakma nöbetini devraldı. 32 yaşındaki televizyon yıldızı Disick, 6 yaşındaki oğlu Mason ve 3 yaşındaki kızı Penelope ile birlikte Los Angeles şehrine bağlı Calabasas kasabasında akşam yemeği yiyerek sinemaya gitti.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNE KADAR EĞLENDİLER

Baba ve çocuklar sakin bir yerde başbaşa vakit geçirirken, anne Kourtney Kardashian kız kardeşi Khloe Kardashian ile birlikte Las Vegas'ta bulunan Aria Resort & Casino adlı mekanın açılış galasına katıldılar. Sabahın erken saatlerine kadar yakın arkadaş oldukları Haqq ikizleriyle ( Melike Haqq - Hatice Haqq) birlikte çılgınlar gibi eğlenen kız kardeşler, o anlara dair bazı kısa videoları Snapchat hesaplarından paylaştılar.

ARKADAŞ KALMA KARARI ALMIŞLARDI

Scott ve Kourtney geçen senenin temmuz ayındaki ayrılıkları sonrası üç çocuklarının hatırına arkadaş kalma kararı almışlardı.

İşte ünlü çiftin şaşkına uğratan yaşamlarından kareler;




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kourtney Kardashian Los Angeles Las Vegas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

kim ogluna duvar ismini koyar ki

1
1
yanıtYanıtla
Veli Ayhan Mobil-IOS:

Iste avrupanin kulturu bu

2
0
yanıtYanıtla
HAC MALZEMELERİ SATAN FİKRİ ABİMobil-IOS:

Of eğlenmekte mi yasak napsaydık evde mi takılsaydık herşeyi haber yapıyonuz fikri abinizi düşünün bide yengeniz bu haberi görse napar kızar dimi niye gizlimi saklımı haber yapıyonuz

0
0
yanıtYanıtla
Adsız ben!!:

Buda haber mi acaba?? Çok mu arıyorsunuz ???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title