Haberler

Aslıhan Doğan, İmzayı Atar Atmaz Soyadını Değiştirip Yeni Instagram Hesabı Açtı

Güncelleme:

Arda Turan ile apar topar evlenen Aslıhan Doğan, imzayı atar atmaz yeni bir Instagram hesabı açıp soyadını değiştirdi.

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın'ın haberine göre Aslıhan Doğan, Arda Turan ile evlenir evlenmez, sosyal medya hesabında değişiklikler yaptı.

ANINDA SOYADINDA DEĞİŞİKLİK YAPTI

Aslıhan Doğan eski hesabı hacklendikten sonra yeni bir hesap açıp adına 'Aslıhan Doğan Turan' yazdı. Aslıhan'ın bu kadar hızlı bir şekilde soyadında değişiklik yapması takipçilerini şaşırttı.

İşte Aslıhan'ın hesabı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Star Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (6)

Mahmut Baker:

Evlensede, top oynamasada medya yi hep mesgul eden bu iri kafaya yeter artik evinde otur diyorum ve mutluluklar diliyorum.

159
0
yanıtYanıtla
vatandas:

ayni seyi sag ve sol tarafindaki zatlarda yapsa iyi olur TC biraz rahat nefes alirdi

yanıt3
yanıt7
wwww:

kız zaten dünden razıydı eşikten geçer geçmez yememiş içmemiş hesap açıp soyadını değiştirmiş :))

31
0
yanıtYanıtla
ARMUD:

BOŞANACAĞIN ZAMANDA BUNU HATIRLARIZ

3
0
yanıtYanıtla
Napalim:

Tebrikler Arda - Umarim adam olursun. Insallah bu Hanim birazda o Metroseksuel tarzina el atar ve sana ceki düzen verir. Yani rabbim kepceyle güzellik dagitirken maalesef ön siralarda bulunmadigin belli, ama yinede bak para neleri nasip ediyor. Umarim mutlulugunuz uzun sürer, sürmezse durum vahim! Trakyada olan bütün tarlalarin yarisi bye bye olur

2
0
yanıtYanıtla
....:

en fazla 1 sene veriyorum çünkü arda dm''den birine yürümeden duramıyor . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title