Haberler

Angelina Jolie, Demet'i 250'ye Katladı

Güncelleme:

Türk oyuncuların film başına aldıkları ücretler, yabancı yıldızlarınkiyle karşılaştırılmayacak kadar geride...

Türk oyuncuların film başına aldıkları ücretler, yabancı yıldızlarınkiyle karşılaştırılmayacak kadar geride...

Son filmlerinde bir cadıyı oynayan Angelina Jolie ve süper güçlere sahip bir kişiyi canlandıran Demet Evgar için de aynı şey söz konusu...

Tehlikeli ve zorlu sahnelerde dublör kullanmayan yıldızlardan Jolie, rolü karşılığında 5 milyon dolar kazanıyor. Oysa Evgar, Jolie'nin ücretinin 250'de biri kadar yani 20 bin dolara bu tehlikeli performansı sergiliyor.

VİNÇLER EŞLİĞİNDE ÇEKİM

Son filmi 'Sen Aydınlatırsın Geceyi'nin çekimlerini sürdüren Demet Evgar, filmde 'Yasemin' isimli süper güçleri olan bir köylü kızını canlandırıyor. Bir vinç yardımıyla çekilen uçma sahnelerinde profesyonelliğiyle dikkat çeken Evgar, güç sahnede dublör kullanmayı tercih etmedi.

Aynı şekilde son filmi 'Maleficent'ta bir cadıyı canlandıran Jolie de vinç ve bungee jumping aleti yardımıyla gerçekleştirilen çekimlerde kendisi rol almak istedi.

HOLLYWOOD'UN EN ÇOK KAZANAN AKTÖRÜ

Hollywood'un en iyi kazanan aktörünün, Amerikalı oyuncu Tom Cruise olduğu belirtildi.

Forbes dergisinin değerlendirmesine göre, Cruise, bir yılda (Mayıs 2011-Mayıs 2012 arası) yaklaşık 75 milyon dolar kazandı.

Eşi Katie Holmes'ın geçen hafta açtığı boşanma davasıyla gündeme gelen Cruise'un Hollywood'un en çok kazanan aktörü olduğu, oyuncunun 50. doğum gününde açıklandı.

Tom Cruise'u, büyük ara farkla 37'şer milyon dolar kazançla Leonardo DiCaprio ve Adam Sandler izledi.

Türkiye'de ise televiyon yüzlerinin kazandığı para Hollywood'un yakınından bile geçmiyor. En çok kazanan ünlüler arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Mehmet Ali Erbil ve Şahan Gökbakar var.

Gökbakar, 'Recep İvedik 3' filminden 7 milyon TL kazandı. Ünlü oyuncu, rol aldığı reklam filmi ie birlikte toplam 8.5 milyon TL gelir elde etti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Angelina Jolie Demet Evgar Tom Cruise Hollywood Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title