Haberler

Ali Ağaoğlu, Milyon Dolarlık Yatıyla Balık Avladı

Güncelleme:

İş adamı Ali Ağaoğlu, 47 metrelik süper yatı Aga 6 ile önceki gün eski sevgilisi Petek Ertüre ve çocuklarıyla balığa çıktı. Yatta Amerikan bayrağının olması dikkat çekti.

Son günlerde oynadığı reklam filmiyle gündemden düşmeyen ünlü iş adamı, önceki gün yüzen sarayında çocuklarıyla, misafirlerini ağırladı. Öğle saatlerinde Bebek açıklarına demirlettiği yüzen sarayında vakit geçiren Ali Ağaoğlu yemeğini ise Bebek'teki bir restorandan sipariş verdi.

AMERİKAN BAYRAĞI ASILDI

Sözcü'nün haberine göre, ünlü iş adamının, yat sahibi birçok ünlü isim gibi az vergi ödemek için milyon dolarlık yüzen sarayına, Türk bayrağı yerine Amerikan bayrağı asması dikkat çekti.

7 SAAT BALIK TUTTULAR

Bir ara küçük oğullarından birinin suya düşürdüğü oltaları eğilerek sudan çıkartan Ağaoğlu'nun ailesiyle deniz keyfi yaklaşık 7 saat sürdü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Ağaoğlu Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (13)

AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

NE ZAVALLI HERİF BU YA BÖYLE . BOŞA GEÇMİŞ BİR ÖMÜR

11
3
yanıtYanıtla
Seneryo:

Zengin çocuğu balık tutar, fakir çocuğu şehit olur,

11
0
yanıtYanıtla
Selma:

akılsız olunca evet. . .

yanıt2
yanıt3
Çavuş:

Türkün bayrak sevgisi işte ahahahahahahah :))))))))))

6
2
yanıtYanıtla
Sezgin Duru:

Bu sonradan görmenin Türk olduğundan da emin değilim ancak o bayrak yakışır sana.

7
0
yanıtYanıtla
ANKARA 06:

BEN SIZE DIYORUM BU LAZLAR TÜRKLERI SEVMEZ HARAMI SEVERLER TÜRKIYEYI DOLANDIRANLAR BUNLAR RTPDE KADIR TOPBASDA BUDA CENGIZ KALYONCULARDA TÜRKIYEYI SOYUYORLAR BUNLAR TÜRK DEGILLER TÜRK BAYRAGI BUNLARA BATAR

5
2
yanıtYanıtla
TIRPAN:

HANGİ ÜLKENİN KARA SULARINDA AVLANMIŞ

6
0
yanıtYanıtla
ADİL GÜLENDAM:

BUNCA ASGARİ UCRETLİ MAASİMİ 1000 TL OLARAK VERİYOR PATRONLAR DİYE FERYAT EDERKEN AYDA 300 LİRASİNA GÖZ KOYANLAR VARKEN İŞCİNİN ÇOCUĞU REKLAMLARDAKİ TATLİYA CİKOLATAYA YUTKUNARAK BAKARKEN SİZ MİLYON DOLARLİK YATLA BALİĞA GİTTİ DİYE O PİS HERİFE POZ VERDİRMEYE CEBİNDEKİ TOMARİ GÖSTEREREK SAYMAYA UTANMİYORMUSUNUZ? SORSAK HERKESTEN MÜSLÜMANSİNİZ. . HERKES HAİN. . DİZ KENDİNİZE ADAMMİ DİYORSUNUZ. BİRER İBLİS BİRER PİSLİKSİNİZ

6
0
yanıtYanıtla
POWER USA...SHİPPİNG BYE DC WASHİNGTON:

İŞTE BÖYLE . . ÇOK BASİT . . DEŞİFRE OLUYORLAR. . GEMİDE AMERİKAN BAYRAĞI. . AKARYAKIT VERGİDEN MUAF. . . MEMLEKETİN EN BALLI ALIMLI YERLERİNDE SEFA. . . LAFA GELİNCE SÖZDE MİLLİYETÇİ. . İCRAATA GELİNCE AZILI EMPERYALİST. . . ZATIN HALLERİ. .

5
0
yanıtYanıtla
DADAS:

ISTE KIMIN USAKLARI OLDUGUNUN SIMGESI O BAYRAK

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title