Haberler

Adnan Şenses Vefat Etti

Güncelleme:

Bir süredir hastanede kanser tedavisi gören Adnan Şenses, hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi altında bulunan usta sanatçı Adnan Şenses 78 yaşında hayatını kaybetti.

Mide kanserine yakalanan ve geçirdiği ameliyatların ardından kemoterapi tedavisine başlanan Adnan Şenses,  Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Ünlü sanatçının 20.30 itibariyle hayata gözlerini yumduğu belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI

Fenerbahçe Kulübü, sanatçı Adnan Şenses'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Yüksek Divan Kurulu üyemiz, ünlü ses sanatçısı Adnan Şenses'in vefatını, üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli sanatçıya Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz" denildi.

ADNAN ŞENSES KİMDİR?

İlkokula Ankara İsmet İnönü ilkokulu'nda başlayan Adnan Şenses, tahsilinin devamını İstanbul'a taşındıkları Karagümrük İlk ve Ortaokulu'nda tamamladı. Ailesinin isteği üzerine marangozlukla ilgilenen Şenses, 1956 yılında çevresinin sesine verdiği ilgi doğrultusunda müzik hayatına atıldı. İlk musiki derslerini Suzan Yakar Rutkay'dan aldı.

İlk önce Ankara Radyosu'nda çalışan Şenses, 16 yıl burada hizmet etti. Ardından, ünlü gazinolarda çalıştı, 47 film çevirdi ve birçok albüm yayımladı. 2013 yılında Sezen Aksu'nun hediye ettiği "Bekleyemedin Mi" ve "Kaybolan Yıllar" isimli şarkılarının da bulunduğu "Adnan Şenses Bir Efsanedir" albümünü yayınladı.

Albümde Sezen Aksu dışında Selami Şahin ve Selçuk Tekay gibi isimlerin de şarkıları bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Adnan Şenses Okmeydanı Memorial Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (63)

BARAN 65sabo_sabo65@hotmail.com:

AHMET KAYAYA CATAL ATMADAN ÖCE BU GÜNÜ DÜSÜNECEKTIN ŞİMDİ ALLAH HESAP VERMENIN ZAMANI GELDİ

17
44
yanıtYanıtla
aliali@hotmail.com:

cok haklisin

yanıt0
yanıt0
ahmet kılıçgidemesin42@hotmail.com:

size catal deil kimyasal atsak az gelir amerikan uşakları asker katilleri vatan hainleri

yanıt0
yanıt0
ahmet kılıçgigemesin42@hotmail.com:

kürtler canım kardeşimdir ben türküm ama bunlardan daha ii kürt olurum bunlada şeref duyarım biz kandile al bayragı diktigimizde siz kahreden rüzgarında nefes bile alamıcanız

yanıt0
yanıt0
heval beratselahattineyyubikanac@gmail.com:

seni 3 sene sonra hatırlayan olmaz adnan bey ama ahmet kaya ya yaptığın hata hep hatırlanacaktır sen benim için vede çök insan için 1999 dan beridir ölüsun byyyyy

15
44
yanıtYanıtla
Ahmet Kayaham@hotmail.com:

ALLAH Rahmet eylesin... Ahmet Kaya'ya Yaptıklarını Unutmayacağız Zaten Derler Yaa Gidenin Seveni Cenazesinde Belli Olur Diye. Nasıl Serdar Ortaç'ın Babası Vefat ettiğinde Kimse Cenzasine Gitmediyse Yine Buna da Gitmezler. Ulen Ne İstediniz Türkiyenin Gerçek Sanatçısından Şuan Ahmet Kaya Dinliyorum Ve Her Dinlediğimden O An Yaptığınız Türkiyenin Ayıbını Anımsıyorum Siz Unutuldunuz Sağ İken Bile Fakat Ahmet Kaya Bizim Sonsuz Kuşak sonrasında da Hatırlanacak.

15
39
yanıtYanıtla
sakın haddd@gmail.com:

ölmüş birisinin arkadasından konuşmak iyi bir şey değildir..

yanıt0
yanıt0
nefretbilsev10@googlemail.com:

hemen her seyi politikay cevirmeyin ya durmadan kasiniyorsunuz kasiyincada insanlik haklari demokrasi falan filan dan bahsediyorsunuz siz her seyi yazin cizin biz bir sey yazinca miliyetci oluyoruz esas siz ayrimiligi aiyorsunuz kendini bilmezler.

yanıt0
yanıt0
Mertkontaktime@hotmail.com:

Keske biraz daha cekseydi hemen ölmeseydi inleyerek sizlansaydi

8
45
yanıtYanıtla
HAKİKİ MERTmert-ol-34@hotmail.com:

senmi bileceksin allah bilir belkide sen daha fazla cekeceksin sorsan ben iman edenlerdenim desin kara cahil karakteri oturmamış şahsiyet haddini bil

yanıt0
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title