Haberler

Acun Ilıcalı, Adem-Turabi Kavgasının Detaylarını Anlattı

Güncelleme:

Sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'Survivor Ekstra' programına konuk olan Acun Ilıcalı, Adem-Turabi kavgası için "Şiddetsel bir durum asla söz konusu değil" dedi.

TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programına konuk olan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018'de All Star takımında yaşanan Adem-Turabi gerginliğine açıklık getirdi.

"ŞİDDETSEL BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Başarılı televizyoncu, Adem Kılıçcı ile Turabi Çamkıran arasında yaşanan gerginlik ve görüntülerin yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında, "Çok sevimsiz, hiç tasvip etmediğim, üzüldüğüm bir olay yaşandı. Şiddetsel bir durum asla söz konusu değil. Televizyonculukta her şeyi yayınlayamıyorsunuz. Yayınlarsanız ceza yiyorsunuz. Çocuklar bizi izliyor" dedi.

"YARIŞMACI KAYBETMEK İSTEMİYORUZ"

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu, "İki yarışmacının karşılık söylediği sözler çok üzücü. İnsan kendini kaybettiği zaman çok ağır konuşur. Yarışmacı kaybetmek istemiyoruz. Fiziksel müdahale ve tehdit varsa buna izin vermeyiz. Bu olayda fiziksel bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Turabi Çamkıran Acun Ilıcalı Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

ŞAPKACI:

HER ADIMIN REYTİNG VE REKLAM DAVASI. NE KAVGASI NE AÇLIĞI NE YARIŞI HEPSİ HİKAYE

4
4
yanıtYanıtla
aslan:

adem ile turabiyi al kafes dövüşü yaptır bak o zaman reytinglere :)

5
2
yanıtYanıtla
SIRTLAN ):

PEK REYTİNG OLMAZ Kİ. TURO ADEMİ 35 SANİYEDE BERBAT EDER.

yanıt0
yanıt0
murto:

yerseniz dolma bu :))

3
2
yanıtYanıtla
best couple Turabi:

Turabi ile Adem bir daha bu durumlara düşmek istemez. hani bir söz vardır akacak kan damarda durmaz diye, bunların da kanları del besi:)) tatsız bir olay yaşandı bitti. ikisi de istemez, ikisine de bu durum yaramaz fark ettiler çabuk toparladılar. . . Bu Survivor da Turabi ve Ademi daha olgunlaşmış gördüm. tartışmayı da yok kazası olarak adlandırıyorum. . . Bu durumun karlısı da Acun olmuştur. . Reytingi yüksek olan bu iki adamın Acuna kattığı reyting. . .

2
0
yanıtYanıtla
ha ha:

nede açıklayıcı konuştu :)

1
0
yanıtYanıtla
cinare:

Kavga hos diyil bi daha olmaz herhalde gergin sartlar ister istemez sinirleri bozuluyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title