Haberler

Magazin Outlet’ten Çocuklara Bayram Armağanı

Ataevler'deki Magazin Outlet Alışveriş Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Çocuklara Özel Ücretsiz Tiyatro Gösterisi Organize Edildi.

Ataevler'deki Magazin Outlet Alışveriş Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara özel ücretsiz tiyatro gösterisi organize edildi.

Kaliteli ürünlerin ucuza satıldığı Magazin Outlet Alışveriş Merkezi’nde Kumpanya Tayfası Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Ben ve Kardeşlerim” adlı oyunda, kişisel temizlik ve şiddet karşıtlığı mizahi bir dille işlendi.

Çocuklar ile oyun boyunca doğrudan diyalog kuran ve seyirciyi oyunun bir parçası haline getiren oyun 4 ayrı seansta yaklaşık bin çocuk tarafından ilgiyle izlendi. Oyunun başlangıcında ve aralarda 10 yaşındaki piyanist Onur Baybalı tarafından mini dinletiler sunulurken, çocuklara ücretsiz Pınar Süt de dağıtıldı.

(İHS) 24.04.2008 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title