Haberler

O Ses Türkiye canlı izle! TV8 O Ses Türkiye canlı yayın izle! 30 Ekim 2021 O Ses Türkiye yeni bölüm izle!

Güncelleme:

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan O Ses Türkiye'nin yeni bölümü bu akşam TV8'de yayınlanacak. Geniş izleyici kitlesiyle büyük beğeni toplayan O Ses Türkiye canlı izle! TV8 O Ses Türkiye yeni bölüm bu akşam saat kaçta? O Ses Türkiye canlı yayın! başlıklarını sizler için derledik. Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda yer aldığı O Ses Türkiye 2021 canlı izleme linki! O Ses Türkiye canlı izle! 23 Ekim Cumartesi TV8 O Ses Türkiye yeni bölüm izle!

TV8 O Ses Türkiye yeni bölüm bu akşam saat kaçta? sorusu gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. O Ses Türkiye yeni bölüm için geri sayım başladı. Yeni bölüm çekimleri hız kesmeden devam ederken yeni jüri kadrosu da Acun Ilıcalı'nın paylaşımıyla ortaya çıkmış oldu. O Ses Türkiye canlı yayın! O Ses Türkiye canlı izle! Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

O SES TÜRKİYE CANLI İZLE!

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye her Cumartesi saat 20:00 'da TV8 'de ekranlara geliyor.

2021 O SES TÜRKİYE JÜRİLERİ

Geçtiğimiz sezonun jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk olurken bu sene jüri üyesinde flaş değişikliğe gidildi. Hadise'nin O Ses Rap'te jüri üyeliği yapmasının ardından O Ses Türkiye'nin kadrosunda değişiklikler yapıldı. Sette paylaşım yapan Acun Ilıcalı, yeni jüri üyeleri Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç ile bir fotoğraf paylaştı.

O SES TÜRKİYE TV8 CANLI YAYIN İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

O Ses Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title