Haberler

Magazin Dünyası Karıştı

Şebnem Schaefer'ın Özcan Deniz ve Şenol İpek İçin "Biseksüel" Demesi Ortalığı Karıştırdı. İlhan Doğan İse "6 Ay Birlikte Yaşadık. Nasıl Bakire Olabilir" Dedi.

Son sevgilisi İlhan Doğan'ın, Antalya'da Nevzat Bektaş adlı bir gençle havuzda yüzerken objektiflere yakalanması üzerine, "Artık bakirelik raporunu gösteremez" dediği Şebnem Schaefer'ın, eski sevgililileri Özcan Deniz ile Şenol İpek'in için "biseksüel" demesi ortalığı karıştırdı.

Özcan Deniz

O kızla mahkemede hesaplaşacağız

Özcan Deniz, Şebnem Schaefer'ın açıklamalarıyla ilgili şunları dedi: "Bir kere şunu söyleyeyim. O kızla mahkemede hesaplaşacağız. Avukatlarımla görüntüleri izledim. Gerçi orada kıza bazı şeyleri zorla söyletme var ama bu iş mahkemeye gidecek. Herkes benim cinselliğime takmış durumda. Benim öyle olmamı istiyorlar gibi bir hava var. Öyle değilim, daha önce de bunu çok kez söyledim. Ama ortaya çıkıp da bazı kesimleri üzmek istemem. Sonuçta bir sürü entelektüel gay var. Saygımdan susuyorum. Benim üzerimden reyting yapılmak isteniyor, bu çok açık. Ben işimle gündeme gelen biriyim. Ortaya çıkıp sahte gündemler yaratmıyorum.

İlhan Doğan

6 ay evde yaşadık nasıl bakire olur

Şebnem Schaefer'ın neden olduğu skandallarla uğraşmaktan bıktığı için ayrıldığını söyleyen İlhan Doğan, "Altı ay bir evde yaşadık. Nasıl bakire olur. Kendi kendini çamurdan çamura atıyor. Önceki gün Star'ın geccesine gittim. Biri dedi ki, 'İlhan abi bomba patladı. Şebnem Özcan Deniz ve Şenol İpek için böyle konuştu' dedi. Şok oldum, bu kız ne kadar salak dedim, bu insanlar sana ne yaptı, onun için yoruldum ben artık bunları çekmekten. Artık ben Şebnem'e inanmıyorum. Şebnem kadın gibi kadın olamadı" dedi.

Şebnem Schaefer

Bakire raporunu İlhan istedi

İki gündür açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şebnem Schaefer, Şenol İpek'ten ayrıldıktan sonra basına bakire raporunu göstermesini İlhan Doğan'ın istediğini söyledi. İlhan Doğan'ın evinde kalmadığını yineleyen Schaefer şunları söyledi: "Bu ilişki havuz ilişkisinden hir hafta öncesinde konuşmuyorduk. Sonra bu havuz olayı çıkınca da konuşmadığımız için babama İlhan'a haber ver dedim. Babam da haber verdi fakat İlhan hiç ilgilenmedi. Bu havuzdaki insanla aile dostu oluyoruz. Aldatma olamaz. Ben birini sevdim mi tam severim. Sürekli annemi söylüyordu. Yok işte annemi çok dinliyormuşum diyordu. Annemle benim ilişkimi kıskandı. Bundan sonra adamlık raporunu soracağım. Yeter artık terk edilmeyi kabul edin. Bu kadar açık mı söyleyeceğim. Bitti diyorum terk ettim seni diyorum. Arkamdan böyle konuşmasın. Bu kadar kötüysem niye hala bana birkaç gün öncesine kadar mesaj atıyor. Gelinlik hazır diyor. Bana mesajlar yazma lütfen. Benimle bağını kopar..." Şebnem Schaefer'ın annesi ise "Kızım ömür boyu raporla gezecek, sizin gibi erkekler yüzünden" dedi.

Şenol İpek ortada yok

Şebnem Schaefer'ın Özcan Deniz'le bareber "biseksüel" dediği Şenol İpek ise sessizliğini koruyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title