Haberler

Magandalar 11 Kişiyi Vurdu!

Vali Güler, Maç Sevinci Sonrasında "11 Kişi Çeşitli Yerlerinden Yaralanarak Hastanelere İntikal Etti" Dedi.

İstanbul Valisi Muammer Güler, dün gece Türk Milli takımının yarı finale kalması ardından yaşanan sevinç gösterilerinde havaya ateş açan 54 kişi hakkında yasal işlem yapıldığını söyledi. Vali Güler, "11 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere intikal etti" dedi.

İstanbul Valisi Muammer Güler, katıldığı bir programda basın mensuplarının milli maç kutlamalarında yaşanan silah atma olayları ile ilgili sorularını yanıtladı.

Türk Milli Takımı'nın yarı finale kalmasının herkesi heyecanlandırdığını belirten Güler, "Bu başarı, vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğine, kenetlenmesine de sebep oldu. Ortak sevinçlerimizin ifade edilebilmesi için güzel bir fırsata neden oldu" dedi.

Vali Güler, bu sevinç sırasında üzüntü veren olaylar da olduğunu ifade ederek, "İstanbul'da dün coşkulu bir gece yaşandı. Maçın akabinde bir çok arkadaşımız bu sevinçlerini ifade ettiler ama çok daha öncesinden yapılan uyarılara rağmen üzücü olaylar olmadı değil. 47 kuru sıkı olmak üzere toplam 50 tabanca ele geçirildi. 54 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Çeşitli hastanelere 11 yaralı intikal etti. Ama bunun yanında bir sevincimiz hayati tehlikelerinin olmayışı. Diğer vatandaşlarımızdan ricamız inşallah yarı finalde aynı sevinci yaşayacağız. Ama bu sevinç sonrasında benzeri olaylar yaşanmasın" diye konuştu.

(ÇK-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title