Haberler

Maganda Kurbanı Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un Sisdağı Yaylası'nda Piknik Yaparken Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybeden Kadın, Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Trabzon'un Sisdağı Yaylası'nda piknik yaparken maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kadın, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık 15 gün önce Samsun'dan memleketi Trabzon'un Şalpazarı İlçesine fındık toplamak için gelen 4 çocuk annesi Yüksel Yılmaz (55), dün eşi Mustafa Yılmaz ve akrabalarıyla Sisdağı Yaylası'nda piknik yaparken nereden geldiği belirlenemeyen serseri kurşunla hayatını kaybetmişti. Yapılan otopside Yüksel Yılmaz'ın vücudundan 3 kurşun çıkartıldı.

Bugün Tepeağzı Köyü Merkez Camii'nde öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Yüksel Yılmaz, kılınan cenaze namazının ardından köydeki aile mezarlığında toprağa verildi.

İfadesine başvurulduğu için jandarma gözetiminde tutulan eşi Mustafa Yılmaz da cenaze törenine gözyaşları içerisinde katıldı.

SORUŞTURMA

Olayla ilgili Jandarma Komutanlığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında olay yerinde bulunan 17 kişinin tek tek ifadelerinin alındığı ancak bir bulguya rastlanılamadığı öğrenildi.

Öte yandan ölen Yüksel Yılmaz'ın kardeşi Metin Erata yaylaların birer kültür ve eğlence yerleri olduğunu belirterek "İnsanlar birçok yerden bu tür yerlere piknik yapmak ve eğlenmek için geliyor. Sis Dağı gibi önemli yaylalarda bir güvenlik sistemi oluşturulması lazım. Güvenlik kameraları kurularak buraların izlenmesi lazım. Çünkü sarhoşu var, serserisi var. Kafasına göre silah atıp insanları acı içinde bırakıyorlar" dedi.

(BK-ÖS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title