Haberler

Damadın Drift Yaptığı, Sağdıcın Ateş Açtığı Görüntüler Hızla Yayıldı, Başsavcılık Olaya El Attı

Güncelleme:

Bursa'da damadın drift yaptığı, sağdıcın da havaya ateş açtığı olayın videosu sosyal medyada hızla yayılınca Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, damat ve sağdıcın bulunması için soruşturma başlattı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde geçen sene düğünden sonra çekildiği belirtilen görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, düğmeye bastı. İsmi öğrenilemeyen damat ve sağdıcı hakkında soruşturma başlatan Başsavcılık şahısların bulunması için de gerekli işlemleri başlattı.

VİDEO TIKLANMA REKORU KIRDI

Çılgınlığın görüntüsü sosyal medyaya yeni düştü. Gelin arabasını süren damat, üstü açık otomobiliyle drift yaparken, arkada oturan ve sağdıcı olduğu öğrenilen şahıs ise havaya ateş ediyor. Yanında oturan kadın, cep telefonu ile çektiği o anları sosyal medyada paylaştı. Video tıklanma rekoru kırdı.

Damat Drift Yaptı, Sağdık Havaya Ateş Açtı! Şimdi her yerde aranıyorlar

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Videonun ortaya çıkmasının ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya el attı. İsimleri öğrenilemeyen damat ve sağdıcı hakkında soruşturma açan Cumhuriyet Başsavcılığı şahısların kimliklerinin tespit edilmesi için gerekli çalışmaları başlattı. Şahıslar hakkında yapılan isim tespitinin ardından gerekli adli işlemler uygulanacak.

Damat Drift Yaptı, Sağdık Havaya Ateş Açtı! Şimdi her yerde aranıyorlar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

mülayim sert:

nasıl olsa ifadesi alındıktan sonra serbest bırakacaksınız. ya adam gibi ceza verin yada uğraşmayın teksas gibi bir yer oldu ülkenin her yeri

22
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu mandalar . . neden birbirini bulupda kavga dögüş yapmazlar. . . . hep garip insanlara erkeklik yaparlar

15
1
yanıtYanıtla
istanbullu:

nasil araniyor acaba. yüzleri kapatilmiş görmeyipte ihbar etmeyelim diye mi

8
0
yanıtYanıtla
ASİL:

ÖKÜZ ÖKÜZ ÇIK DIŞARIYA OYNAYALİM

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Temennimiz gerekli hapis ve para cezaları alırlar. Nöbetçi mahkeme tutuklaması gerekmektedir. caydırıcı olsun. davaya bakan mahkeme de üst sınırdan ceza vermesi gerekmektedir. böylesi terbiyesizlik bir daha yapmazlar. salaklar bir de marifetmiş gibi sosyal medya da paylaşıyorlar. ÖKÜZLERRRRR

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu mandala

2
1
yanıtYanıtla
Thranduil:

Heh şöyle.

3
0
yanıtYanıtla
Karamsarzade:

Yakalansa ne olur. Biraz para verirler çıkarlar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title