Haberler

Madrid: Real Betis'te Teknik Direktörlük Görevine Luıs Fernandez Getirildi

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Ekiplerinden Real Betis'te, Teknik Direktörlük Görevine Fransız Teknik Adam Luis Fernandez Getirildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Betis'te, teknik direktörlük görevine Fransız teknik adam Luis Fernandez getirildi.

İspanyol ekibi Real Betis, geçtiğimiz hafta görevine son verdiği Javier Irureta'nın yerine Fransız çalıştırıcı Luis Fernandez'i getirdi. RMC adlı radyoya konuşan Fernandez de transferi doğrulayarak, "Bu fırsata sahip olduğum için mutluyum. Takıma kazanma güvenini sağlamak zorundayız" dedi.

Real Betis, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamıştı. Ancak bu sezon büyük bir düşüş yaşayan Betis, halen 20 takımlı La Liga'da sondan üçüncü sırada bulunuyor.

Luis Fernandez, Real Betis gibi düşme hattındaki takımları çalıştırmaya pek de yabancı sayılmıyor. 47 yaşındaki Fernandez, 2003-2004 sezonunda Espanyol'u düşme hattından çıkarmıştı. Fernandez, yine La Liga'da 1996-2000 yılları arasında Athletic Bilbao'yu çalıştırmıştı.

Real Betis teknik direktörlüğü için bir dönem takımın formasını da giyen Boşnak çalıştırıcı Faruk Hadzibegiç'in de ismi geçirmişti. Geçtiğimiz haftalarda Denizlispor'un başından ayrılan Hadzibegiç, Betis'le görüşmelerde bulunmuş ancak bir sonuç alınamamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title