Haberler

Madrid: La Lıga'da Son Sıraya Düşen, Teknik Direktörünün İşine Son Veriyor

İspanya La Liga'da Son Sırada Bulunan Gimnastic'te, Pazar Akşamı Ligde Real Mallorca Karşısında Alınan Yenilginin Ardından Teknik Direktör Luis Cesar'ın Görevine Son Verildi.

İspanya La Liga'da son sırada bulunan Gimnastic'te, pazar akşamı ligde Real Mallorca karşısında alınan yenilginin ardından teknik direktör Luis Cesar'ın görevine son verildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) hafta sonu oynanan maçta Real Mallorca'ya mağlup olan Gimnastic'te, kulüp başkanı Josep Maria Andreu, kulüp yönetimini maç sonrası olağanüstü toplayarak ani bir kararla son üç sezondur takımın teknik direktörü olan Luis Cesar'ın işine son verdi.

La Liga'da son sıraya demir atan Gimnastic'in geride bırakılan 12 haftada sadece 1 galibiyeti ve sadece 5 puanı bulunuyor. Gimnastic ayrıca, Kral Kupası'nda da Vallodolid'e elenmişti.

Gimnastic Başkanı Andreu, basına yaptığı açıklamada, yeni bir teknik direktör takımın başına getirilene kadar takımı şimdiki fizik kondisyon hocası Xavier Bartolo ve ikinci antrenör Kiko Ramirez'in çalıştıracağını açıkladı.

Teknik direktör Luis Cesar ise Nihat Kahveci'nin eski takımı Real Sociedad'ın Bakero'nun işine son vermesinden sonra bu sezon La Liga'da işine son verilen ikinci İspanyol teknik direktör oldu.

Öte yandan La Liga'nın düşme hattındaki takımların İspanyol teknik direktörlere ve üst sıradaki Barcelona ve Real Madrid'in yabancı teknik direktörlere sahip oluşu, İspanyol spor basınında yerli hocaların kalitesinin gün geçtikçe düştüğü şeklinde yorumlandı. Spor basını ayrıca, İspanya Milli Takımı'nın yerli çalıştırıcısı Luis Aragones'in de son Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Şampiyonası Gurup Eleme maçlarında da milli takımı başarıya taşıyamamasına dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title