Haberler

Madrid: İspanyol Basınına Göre Avrupa'nın Yeni Kralı, Fabıo Cannavaro

İspanya Basınında Çıkan Haberlerde, Real Madrid'in İtalyan Defans Oyuncusu Fabio Cannavaro'nun, 'Avrupa'da Yılın Futbolcusu' Seçildiği İddia Edildi.

İspanya basınında çıkan haberlerde, Real Madrid'in İtalyan defans oyuncusu Fabio Cannavaro'nun, 'Avrupa'da Yılın Futbolcusu' seçildiği iddia edildi.

Avrupa'da yılın futbolcusu ödülünün Kasım ayı sonunda açıklanması beklenirken İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, ödülü bu yıl İtalya Milli Takımı ile birlikte 2006 Dünya Kupası'nı kaldıran takım kaptanı Fabio Cannavaro'nun kazandığını savundu. Eğer gazetenin iddiası doğru çıkar ve Cannavaro, Avrupa'da yılın futbolcusu seçilirse, bu ödülü 1993 yılında kazanan Roberto Baggio'dan sonra, ödüle layık görülen ilk İtalyan futbolcu olacak.

İlk sayfasına Cannavaro'nun gülen bir fotoğrafını yerleştiren AS Gazetesi, ödülün Cannavaro'ya verileceğinin duyulduğunu savundu. Bir başka İspanyol gazetesi Marca ise, "Real Madrid için övünülecek bir gün" başlığını kullandı ve France Football Dergisi'nden bir yöneticinin Cannavaro'yu Madrid'deki evinde ziyaret ettiğini ifade etti.

Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen "Ballon d'Or" ("Altın top") her yıl verilen ve bir önceki sezonda Avrupa'da yerel ligler ve Avrupa Kupaları'nda en başarılı performansı gösterdiği birçok Avrupalı spor yazarlarının oylaması ile kabul edilen oyuncuya verilen ödüldür. İlk kez 1956 yılında verilen ödül ünlü Fransız Futbol dergisi France Football tarafından organize edilmektedir. Bu yıl 51.'si verilecek olan Avrupa'da yılın Futbolcusu ödülünü ilk kez, Blackpool'dan Stanley Matthews kazanmıştı. Geçtiğimiz yıl Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'ya verilen bu ödülün, bu yıl 27 Kasım tarihinde açıklanması bekleniyor.

Ballon d'Or'u en çok kazanan oyuncular 3 kez ile Johan Cruijff, Marco van Basten ve Michel Platini'dir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title