Haberler

Madrid: İspanya'da Futbol Hakemlerine Basın Toplantısı Düzenleme Hakkı Tanındı

İspanya Futbol Federasyonu, Çıkardığı İzinle Futbol Hakemlerine Basın Toplantısı Düzenleme Hakkı Tanıdı. Hakem Alberto Undiano Mallenco, Bugün Düzenlediği Basın Toplantısı ile Bir İlke İmza Atarken, Yaptığı Açıklamada, "Bir Futbol Maçı, Tıpkı Bir Kavun Gibidir. İçini Açmadıkça Nasıl Olduğunu Asla Bilemezsiniz" Dedi.

İspanya Futbol Federasyonu, çıkardığı izinle futbol hakemlerine basın toplantısı düzenleme hakkı tanıdı. Hakem Alberto Undiano Mallenco, bugün düzenlediği basın toplantısı ile bir ilke imza atarken, yaptığı açıklamada, "Bir futbol maçı, tıpkı bir kavun gibidir. İçini açmadıkça nasıl olduğunu asla bilemezsiniz" dedi.

Bu hafta, sezonun en önemli derbi maçlarından biri olan Real Madrid-Atletico Madrid maçını yönetecek olan Navarralı hakem Mallenco, "Biz hakemler olarak büyük maçları yönetmekten çok büyük zevk alırız. Bizim için yönettiğimiz maçlarda öncelik fair-play anlayışını sağlamaktır" diye konuştu.

Maçlardaki hakem hatalarıyla ilgili de konuşan Mallenco, "Sonuçta hepimiz insanız, hata yapmamız da gayet normaldir. Hakemler üzerinde baskının olduğu da bir gerçektir. Biz hakemler olarak sadece biraz daha anlayış bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title