Haberler

Madrid: Hadzibegiç, Real Betis'in Başına Geçebilir

İspanya'da Yayına Yapan Cadena Ser Adlı Radyo İstasyonu, Denizlispor'la Yollarını Ayıran Bosna Hersekli Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'in Real Betis'in Başına Geçebileceğini İddia Etti.

İspanya'da yayına yapan Cadena Ser adlı radyo istasyonu, Denizlispor'la yollarını ayıran Bosna Hersekli teknik direktör Faruk Hadzibegiç'in Real Betis'in başına geçebileceğini iddia etti.

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından (La Liga) Real Betis'te, Javier Irureta'nın görevine son verilmesinin ardından, yerine geçecek teknik direktör konusunda belirsizlik sürüyor. İspanyol Cadena Ser Radyosu ise, Real Betis'te Irureta'nın yerine dün Denizlispor'la resmen yollarını ayıran ve kendisi de eski bir Real Betis oyuncusu olan Hadzibegiç'in takımın başına getirilebileceğini savundu. Radyo ayrıca, Fransız teknik adamlar, Luis Fernandez ve Jacques Santini'nin de adaylar arasında olduğunu belirtti. Futbolculuk döneminde Yugoslavya Milli Takımı formasıyla başarılı maçlar çıkaran ve 70 kez milli takım kaptanlığı yapan Hadzibegiç, Fransa'nın Sochoux ve Troyes takımlarının yanı sıra İspanya'nın Real Betis takımında da top koşturmuştu. Türkiye'de ilk olarak Gaziantepspor'u çalıştıran Hadzibegiç, daha sonra Diyarbaskırspor'un başına geçti ancak sezon sonunda Diyarbakırspor ligden düşünce görevinden ayrıldı ve Denizlispor'la anlaştı. Hadzibegiç ve Denizslispor, ilk yarısı tamamlanan Turkcell Süper Lig'de yollarını resmen ayırma kararı almışlardı.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen Real Betis ise, bu sezon, şu anda kadar oynadığı 15 maç sonunda topladığı 13 puanla, 20 takımlı ligde 18. sırada yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title