Haberler

Madrid: Dıarra, Resmen Real Madrid'de

Real Madrid, Fransa Şampiyonu Olimpik Lyon'da transfer ettiğini duyurduğu Mahamadou Diarra'yı resmen renklerine bağladı.

Real Madrid, Fransa Şampiyonu Olimpik Lyon'da transfer ettiğini duyurduğu Mahamadou Diarra'yı resmen renklerine bağladı.

Lyon'un Malili orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Mahamadou Diarra, 17 milyon 500 bin sterlinlik transfer bedeli karşılığında Real Madrid'le 5 yıllık sözleşme imzaladı. Salı günü, Lyon'da takım arkadaşlarıyla vedalaşan ve Real Madrid Kulübü'ne ait özel bir uçakla Madrid'e giden Diarra, Santiago Bernabeu Stadyumu'nda sağlık kontrolünden geçtikten sonra, kendisini 5 yıllığına Real Madridli yapan sözleşmeye imza attı. Diarra, daha sonra Real Madrid forması giyerek basına poz verdi. Diarra, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çok heyecanlıyım. Real Madrid'e gelmek benim için bir rüyaydı. Benim transferim için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

2002 yılında Vitesse Arnhem Takımı'ndan Lyon'a transfer olan Diarra, Fransız ekibinde oynadığı 4 sezonda da şampiyonluk yaşadı. Orta saha da savunmaya dönük mücadeleci futboluyla tanınan Diarra'nın, Real Madrid'in yıllardır sıkıntısını çektiği orta sahadaki mücadeleci futbolcu ihtiyacını karşılaması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title