Haberler

Madrid: Barcelona'dan, La Liga'ya İyi Başlangıç

İspanya La Liga'da 2006-2007 sezonunda ilk karşılaşmasına çıkan son şampiyon Barcelona, deplasmanda Celta Vigo'yu yenerek, lige iyi bir başlangıç yaptı.

İspanya La Liga'da 2006-2007 sezonunda ilk karşılaşmasına çıkan son şampiyon Barcelona, deplasmanda Celta Vigo'yu yenerek, lige iyi bir başlangıç yaptı.

Süper Kupa finalinde Sevilla'ya 3-0 yenilerek büyük bir hayal kırıklığına sebep olan Barcelona, La Liga'da sezonun ilk karşılaşmasında Celta Vigo'yu deplasmanda 3-2 yenerek taraftarlarına kendisini affettirdi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede, Katalan ekibini galibiyete taşıyan isim ise yeni transfer İzlandalı Eidur Gudjohnsen oldu. Karşılaşmanın 42. dakikasında Brezilyalı Baiono'nun attığı golle 1-0 öne geçen Celta Vigo, devreyi de bu skorla önde kapadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Barça, 56. dakikada Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o ve dört dakika sonra da Arjantinli Lionel Messi'nin golleriyle rakibi karşısında deplasmanda 2-1 öne geçti. Ancak, Celta Vigo, arka arkaya yediği gollere fazla gecikmeden cevap verdi ve Arjantinli oyuncu Gustavo Lopez 65. dakikada takımına beraberliği getiren golü kaydetti.

Mücadelenin bu skorla bitmesi beklenirken bu kez sahneye Barcelona'nın yeni transferi Eidur Gudjohnsen çıktı ve bitime iki dakika kala takımına galibiyeti getiren golü kaydetti ve Barcelona'yla çıktığı ilk lig maçında golle tanıştı.

İspanya La Liga'da ilk maçlar UEFA Süper Kupası Şampiyonu Sevilla'yla Levante arasında oynanacak karşılaşmayla tamamlanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title