Haberler

Maden Şehidi Unutulmadı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Soma’da 2014 yılında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Cengiz Kargı unutulmadı, aile ziyaret edildi.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, Soma'da 2014 yılında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Cengiz Kargı unutulmadı, aile ziyaret edildi.

Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve protokol, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden şehidi Cengiz Kargı' nın Saraycık Köyündeki baba evini ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Musa Kazım Çelik'e İlçe Jandarma Üsteğmen Emrah Ataselim, İlçe Emniyet Amiri Vekili Sıracettin Karakaya, Müftü Üzeyir Yavaş ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Muzaffer Emre eşlik etti.

Kaymakam Çelik Soma şehidi Cengiz Kargı'nın ailesi Murat Adalet Kargı çifti ile bir süre sohbet ettikten sonra her zaman devlet olarak yanında olduklarını dile getirdi.

Şehit Cengiz Kargı'nın babası Murat Kargı, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Musa Kazım Çelik ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Kargın, "Devlet her daim yanımızda oldu. Ne ihtiyacımız olsa yetiştiler.Allah devletimize zeval vermesin"dedi.

Altıntaş Müftüsü Müftü Üzeyir Yavaş, aileye Kur'an'ı Kerim hediye etti. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altıntaş Kütahya Kargı Soma Yerel Haberler

title