Haberler

Maden-İş Eski Başkanı Yeniden Aday

Türkiye Maden İşçileri Sendikası (Maden-İş) eski Genel Başkanı İsmail Aslan, sendika başkanlığı için yeniden aday olduğunu söyledi.

KAHRAMANMARAŞ - Türkiye Maden İşçileri Sendikası (Maden-İş) eski Genel Başkanı İsmail Aslan, sendika başkanlığı için yeniden aday olduğunu söyledi.

Aslan, bir tesiste düzenlediği basın toplantısında, maden işçilerinin arasındaki huzurun yeniden sağlanması için önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda Maden-İş Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

16 yıldır sendikacılık faaliyetlerinin içinde olduğunu ifade eden Aslan, "Maden İşçilerinin aralarındaki huzurun yeniden sağlanması için adayım. Bildiğiniz gibi madencilik sektörü iş yönünden riskli bir sektördür. Madencilik sektörü, ülkelerin kalkınmasında rol oynayan en önemli sektörlerden biridir" dedi.

Türkiye'nin en büyük termik santrallerinden bir tanesinin Afşin-Elbistan bölgesinde bulunduğunu dile getiren Aslan, "İnşallah bu görev bana verilirse bu makamlar işçi arkadaşlarımızın evi yuvası olacak, kimseye sorulmadan sorunlarını, sıkıntılarını bizlerce rahatça paylaşacaklar. Biz bir aileyiz, ailemizdeki tüm sorunları teker teker çözeceğiz. İşçilerimizin menfaati olan her şeyi birlikte yapacağız. Ben buna inanıyorum, işçi arkadaşlarıma güveniyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title