Haberler

Maden Facialarını Resimle Anlattı, Sergiyi Gezen Madenciler Duygulandı

Maden facialarını resimle anlattı, sergiyi gezen madenciler duygulandıZONGULDAK - Ressam İrfan Ertel, madenci ve metal işleri temalı sergisini TTK Kozlu Müessesesinde madenciler için sergiledi.

Maden facialarını resimle anlattı, sergiyi gezen madenciler duygulandı

ZONGULDAK - Ressam İrfan Ertel, madenci ve metal işleri temalı sergisini TTK Kozlu Müessesesinde madenciler için sergiledi. Gün boyunca açık kalan sergiye maden işçileri büyük ilgi gösterdi.

Ressam İrfan Ertel, 1 buçuk yıllık çalışması olan madenci ve metal işleri resim sergisini Türkiye Taşkömürü Kurumu'na bağlı Kozlu Müessesesinde maden işçileri ile buluşturdu. Yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisine maden işçileri büyük ilgi gösterdi. Gün boyunca sergilenen resim sergisi hakkında bilgiler veren Ressam İrfan Ertel, madencinin sergiye büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek, "Madenci ve Metal işleri resimleri sergilemek için Zonguldak'a geldim. Daha önce merkezde sergilemiştim şimdi ise maden işçileri için getirdik. Madenciler sergilere gelemiyordu şimdi görme fırsatı buldular. 1 buçuk yıllık çalışmanın eseri ve sergide yaklaşık 50 resim var. Madencilere gösterebilmek benim için önemliydi. Gün boyunca bütün vardiyalar görmüş olacak. İlgi çok yoğun benim anlatmak istediğimin çok üstünde yorumlar var. Çok etkili oldu bu beni mutlu ediyor" dedi.

Sergide Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak, Ressam İrfan Ertel'e madenciyi ve kömürü temsil eden bir hediye verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Kozlu Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title