Haberler

Madde Bağımlısı Gencin Öldürdüğü Sivil Memur Toprağa Verildi

Turgutlu İlçesinde, Madde Bağımlısı Bir Gencin Bıçaklı Saldırısına Uğrayarak Hayatını Kaybeden Sivil Memur Bugün Toprağa Verildi.

Turgutlu ilçesinde, madde bağımlısı bir gencin bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden sivil memur bugün toprağa verildi.

Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nde sivil memur olarak çalışan Zerrin Külege, önceki gün madde bağımlısı bir gencin bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti. Külege, bugün Pazar Camii'nde öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan, Garnizon Komutanı Nazif İzgi, Belediye Başkanı Serhat Orhan, CHP Eski Milletvekili Hasan Ören, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, emniyet personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze törenine Zerrin Külege'nin 8 yaşındaki kızı İrem polis kıyafetiyle geldi. Sürekli gözyaşı döken İrem, "Annemi nereye götürüyorlar. Anneme ne oldu. Annem bir daha işe gidemeyecek mi" diye ağlayınca cenaze törenine katılanlar duygulandı. Külege'nin oğlu İslam ise, annesinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Cenaze namazının ardından Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, yaptığı açıklamada, "Umuyoruz ki mesai arkadaşımız şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Annesi şehit, babası gazi olan bu yavrularımız ağlamasın gözyaşı dökmesin anneleri ile gurur duysunlar. Kan döken şahıs daha arkadaşımız son nefesini vermeden polisin nefesini ensesinde hissetmiş ve çok kısa bir sürede yakalanmıştır. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

(İU-ÖA-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title