Haberler

Madame Filmi

Madame, kötü bir evlilik geçiren ve bu evliliğe renk katmak isteyen varlıklı ve ülkelerine bağlı olan Amerika asıllı çiftin hikayesini anlatmaktadır. Bob Paris’te bulunan malikanesine taşınmaya karar veriyor. Her bölgeden arkadaşı için lüks ve oldukça gösterişli bir akşam yemeği hazırlaması için hizmetlilerine bilgi veriyor. On üç kişinin geleceğini ve yemeklerin sunumun harika olmasını bekliyor.

Eşi Panik içindedir. Hizmetçileri olan Maria’nın İspanyol soylu bir kadın gibi gözükmesini istemektedir. Gece başladığında eğlenceli sohbet ve içilen alkoller ile daha da güzelleşen Maria’nın kendisine İngiliz asıllı bir sanatsal ürünleri satıcısının ilgisini çekmesine sebep olur ve bu İngiliz asıllı sanatsal ürün satıcısı ile aşk yaşamaya başlayacaktır. Evin hanımı bu birliktelikten hiçte memnun değildir ve bu romantik aşkı bozmak için çabalar sarf eder ve Mariayı Paris’ten kovmaya kalkar.

Yönetmen: Amanda Sthers

Senaryo: Amanda Sthers

Oyuncular: Toni Collette, Harvey Keitel, Rossy de Palma, Michael Smiley , Tom Hughes, Violaine Gillibert, Stanislas Merhar, Sue Cann, Ariane Séguillon, Amélie Grace Zhurkin, James Foley, Brendan Patricks, Tim Fellingham, Joséphine de La Baume, Sonia Rolland, Ginnie Watson , Noah Labastie, Eric Zargniotti, Alex Vizorek, Jay Benedict, Salomé Partouche

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Madame

Yapımcı Firma: LGM Productions

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: İngilizce, İspanyolca, Fransızca

Filmin Süresi: 91 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 27.07.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Amerika Birleşik Devletleri Paris Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title