Haberler

MAD'dan İftar Yemeği

Güncelleme:

TAFED üyesi olan Manavgat Aşçılar Derneği, yönetim kurulu ve dernek üyelerinin oluşturduğu aşçı ekibi ile İftar yemeği verdi.

Türkiye Aşçılar Federasyonu(TAFED) üyesi olan Manavgat Aşçılar Derneği(MAD), yönetim kurulu ve dernek üyelerinin oluşturduğu aşçı ekibi ile İftar yemeği verdi.

Hasan Fehmi Boztepe Cami'nde düzenlenen iftar yemeğine Hasan Fehmi Boztepe Cami Koruma ve Yaşatma Derneği de destek verdi. Bin 250 kişi için hazırlanan iftar yemeğine katılım yüksek oldu.

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Başkanı İsmail Karataş geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde katılımın yüksek olması kendileri için gurur verici olduğunu belirtti. Bu durumdan son derece memnun oldukları gözlenen Karataş, "Öncelikle bu yıl ikinci kez ortak hareket ederek verilen bu iftar yemeğinde emeği geçen Hasan Fehmi Boztepe Cami Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı İhsan Özdemir ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara, bu yılki iftar yemeğinde bizlere her türlü katkıyı sağlayan Hane Grup, Hane Family Resort Yönetin Kurulu Başkanı Sayın Ali Okay ve Mutfak Şefi Sayın Raif Selki ve ekibine, Barut Otel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut'a, BAYEFE Unlu Mamullerine, 4 A Sebze-Meyve A.Ş. yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title