Haberler

Maçta Olaylar Çıktı!

Trabzonspor-sivasspor Maçında Çıkan Olaylar Nedeniyle Hakem Bülent Demirlek ve Yardımcıları Soyunma Odasına Gitti

TRABZONSPOR-SİVASSPOR MAÇINDA ÇIKAN OLAYLAR NEDENİYLE HAKEM BÜLENT DEMİRLEK VE YARDIMCILARI SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan karşılaşma, 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle durdu.

Karşılaşmanın son dakikasında Trabzonsporlu Ayman, Sivassporlu Balili'ye faul yaptı. Faulün ardından iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Daha sonra mücadele yeniden başladı ancak iki takımın oyuncuları arasında tartışma devam etti. Bu sırada kale arkası tribünden bir taraftar, sahaya atlayarak Sivassporlu oyunculara saldırdı.

Olayın ardından bir grup taraftar da sahaya girerek, Sivassporlu futbolculara doğru koştu ve saha içinde kısa süre arbede yaşandı.

Saha içindeki taraftarlar, güvenlik güçlerince kısa sürede etkisiz hale getirildi. Hakem Bülent Demirlek de karşılaşmayı durdurarak yardımcı hakemlerle birlikte soyunma odasına gitti.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, bir süre protokol tribününde olayları izledikten sonra sahaya inerek futbolcularını orta alanda topladı. Başkan Odyakmaz daha sonra futbolcularını soyunma odasına götürdü.

Sivassporlu futbolcuların ardından Trabzonsporlu futbolcular da bir süre sonra soyunma odasına gitti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title