Haberler

Maçka'da Çatışma Çıktı! 1 Asker Şehit (2)

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ÇETİNGÖZ MEMLEKETİNE UĞURLANDITrabzon'un Maçka İlçesi kırsalında devriye gezen jandarma ekipleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ÇETİNGÖZ MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında devriye gezen jandarma ekipleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı. Törende şehitz oğlunun Türk Bayrağı'na salırı tabutu öperek teselli arayan acılı anne Huriye Çetingöz,  "Üzülmeyin, oğlum Allah'ın en sevdiği kuluydu demek ki" diye konuştu.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz için Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz,  İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Hakan Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu,  şehidin babası Kerim ve annesi Huriye Çetingöz ile çok sayıda asker, polis ve vatandaşlar katıldı.

ACILI ANNE: ÜZÜLMEYİN, OĞLUM ALLAH'IN EN SEVDİĞİ KULUYDU DEMEK Kİ

Törende acılı anne Huriye Çetingöz, oğlunun Türk Bayrağı'na sarılını naaşını öperek teselli aradı. Şehidin bir yakını törende baba Kerim Çetingöz'e sarılarak, "Kollayamadık Osman'ı Kerim amca" diyerek gözyaşı döktü. Bu sırada anne Huriye Çetingöz de "Üzülmeyin, oğlum Allah'ın en sevdiği kuluydu demek ki" diye yanıt verdi.

'OSMANGAZİLER BİTER SANMASINLAR'

Şehidin özgeçmişinin okunması ve duanın ardından şehit babası Kerim Çetingöz kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Bu ülkeyi hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını belirten Kerim Çetingöz, "Dedemin adını taşıması için evladımın adını Osmangazi koydum. Bir Osmangazi ölür, bin Osmangazi dirilir. Sanmasın ki hainler bu ülkeyi alt edebilirler. Bin tane Osmangaziler bu ülkede yeşermektedir. Osmangaziler biter diye sanmasınlar. Bir tane evladım vardı ama arkadan Osmangaziler geliyor. Bu ülkeyi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bunu bütün dünya duysun. Başta terörist adiler ve içimizdeki terörist adiler, bunları iyi duysun. Osmangaziler hiçbir zaman bitmeyecek" dedi.

Tören sonunda oğlunun tabutuna omuz veren baba Çetingöz'e çevrede töreni izlemeye gelen bazı vatandaşlar da "İşte asıl baba budur" diye seslendi.

Törenin ardından şehidin cenazesi Trabzon Havalimanı'ndan askeri uçakla Kayseri'ye gönderildi. Şehidin cenazesi yarın Yozgat'ın Sarıkaya İlçesi'nde toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Trabzon Maçka PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title