Haberler

Macit Mağazalar Zinciri 16. Mağazasını Çorum'da Açtı

Merkezi Ankara'da Bulunan Macit Marketler Zinciri 16. Şubesini Çorum'da Açtı.

Merkezi Ankara'da bulunan Macit Marketler Zinciri 16. şubesini Çorum'da açtı.

Çepni Mahallesi Kubbeli Caddesi eski Yimpaş mağazasında faliyet gösterecek olan Macit Mağazası, Çorum Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas, Belediye Başkan Vekili Arif Erdal ile Macit Mağazalar sahibi Orhan Macit tarafından törenle açıldı.

Firmanın 21. kuruluş yıldönümünde 16. şubesini Çorum'da açtıklarını belirten Mağaza sahibi Orhan Macit, mağazada gıda, sebze, giyim, kozmetik ürünü olmak üzere pek çok üründe ucuzluğu Çorum'a getirdiklerini belirterek, Çorum'da kısa sürede Macit Mağazaları'nın varlığının hissedileceğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından açılan mağaza Orhan Macit tarafından davetlilere gezdirilerek mağaza hakkında geniş bilgi verildi.

1983 yılında Macit Mobilya A.Ş. olarak kurulan ve ilk olarak mobilya sektöründe faaliyete başlayan firma 1987 yılında Macit Mandıra Ltd. Şti. ile Ulus yeni halde gıda sektöründe faaliyet göstermeye başlayarak grup şirketi olma yolunda ilk adımını attı. Gıda sektöründeki başarılarını arttıran firma, kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerini prensip edinerek 1994 yılında Oran sitesinde açılan ilk market ile mağazacılık sektöründe de kendisini göstermeye başladı.

(ES-BÖ-CMH-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title