Haberler

Maçın Ardından - Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın ardından imalı açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın ardından imalı açıklamalarda bulundu.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, uzatma bölümünde Mehmet Topal'ın attığı gol öncesi topa elle müdahalesine göndermede bulunarak, "Fenerbahçe çok iyi oynadı. Mehmet Topal çok güzel bir gol attı. Hakemi de tebrik ediyorum. Bu akşam hepsi çok iyiydiler." dedi.

Takım olarak futbolun gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarını vurgulayan Akçay, "Sonuçta başarılı olduğumuz söylenemez. Ama bu akşamdan itibaren endişelerimiz biraz daha arttı. Bir şeylere ayar verilmeye çalışılıyor olabilir. Bunlar benim işim değil. Biz sadece maç kazanmak için uğraşırız." diye konuştu.

Bir maç kaybetmenin kendilerini çok fazla sıkıntıya sokmayacağına dikkati çeken Akçay, "Ancak oyuncular ve teknik heyet olarak birtakım psikolojik sorunlar içine girme durumu olabilir. Ben sadece bir resim çiziyorum ve göstermeye çalışıyorum. Yoksa ben Sokrates değilim. Bir sosyolog veya psikolog değilim." ifadelerini kullandı.

Maç bittikten sonra oyuncusu Koray Altınay'ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak da Mustafa Reşit Akçay, "Gücü elinde bulunduranların biraz daha nezaket sahibi olmaları gerekir. Gol yenilmiş ve nasıl yenildiği ortada. Orada markajı yapan oyuncu itiraz ediyor. Bu durumu göğüsleyebilmek önemli." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Reşit Akçay Mehmet Topal Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title