Haberler

Fenerli Webo: Takım Futbolu İçin Hep Beraber Savaşıyoruz

Güncelleme:

Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Pier Webo, takım futbolu için hep birlikte savaştıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Pier Webo, takım futbolu için hep birlikte savaştıklarını söyledi.

Webo, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çaykur Rizespor'un ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, "İlk yarı iyi bir mücadele sergileyemedik. İlk yarının son dakikasında Baroni'nin golüyle beraberliği sağladık ve rahatladık" dedi.

İkinci yarıya çok daha iyi başladıklarını ifade eden Webo, "Kazanmak için her şeyi yaptık. Her maç 90 dakika boyunca rakibimizin üzerine gitmeyi düşünüyoruz. Hiçbir takım geride kalmayı düşünmez. Biz de kaşrı kaleye gitmek için çalışıyoruz. Bu maçta da aynı şekilde oynadık. Takım futbolu için hep beraber savaşıyoruz" dedi.

Mandela'nın ölümünün ardından sosyal medyada kendi hesabından mesaj yayımladığını vurgulayan Webo, "Açıklamamda insanlık adına çok önemli değeri kaybettik. Ailesine sabır diliyorum mesajı yayınladım. Çok değerli bir insandı" diye konuştu.

Webo, Fenerbahçe'de 4 forvet oyuncusunun da gol krallığı yarışı ile iligli soruya, "Sonunda atan bizim takım. Hiç kimse birinin bir adım önünde veya sonrasında değil. Hepimiz birlikteydik. Bunun için savaşıyoruz. Tek bir amacımız var şampiyon olmak" şeklinde cevap verdi.

Maçın 45. dakikasında frikikten attığı golle takımını beraberliğe taşıyan Baroni ise "Birinci yarı bizim için çok zorluydu. Her şeye rağmen iyi oynarken kontrataktan gol yedik. İkinci yarı çok daha iyi oynayarak oyunu çevirmeyi bildik. Ben de oyun içinde kendi işimi yapıyorum. Takımım için en iyisini yapmaya uğraşıyorum" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title