Haberler

Maçın Ardından... -Bursaspor Teknik Direktörü Çetiner: "Taraftarımızın Kötü Zamanımızda Bizi Yuhalaması Anlamsız"

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 3-1 Kaybettikleri Sivasspor Maçıyla İlgili Olarak, "Taraftarımızın Kötü Zamanımızda Bizi Yuhalaması Anlamsız" Dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 3-1 kaybettikleri Sivasspor maçıyla ilgili olarak, ''Taraftarımızın kötü zamanımızda bizi yuhalaması anlamsız'' dedi.

Çetiner, maçın ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirterek, alınan yenilginin kendilerini kötü hissettirdiğini söyledi.

Yenilen ilk golün ardından, baskı yaparak maçı kazanmaya çalıştıklarını ifade eden Çetiner, ''Gelen goller sonrası kötü bir oyun sergiledik, oyun disiplininden uzaklaştık, bilinçsiz ataklar yaptık ve dönen topları da değerlendiremedik. Rakibimiz kontratakları iyi değerlendirerek, sonuca gitti'' diye konuştu.

Çetiner, taraftarın tepkisiyle ilgili soruya, maçın ardından taraftarın tepkisinde haklı olduğunu belirterek, ''Ama taraftar, takım kötü olduğu zaman da lazım. Taraftarımızın kötü zamanımızda bizi yuhalaması anlamsız. Kendileri de aynaya bakarak, kendi hatalarını görmeliler'' cevabını verdi.

Raşit Çetiner, maçın hakemiyle ilgili soruya ise ''Hakem için yorum yapmak istemiyorum. Bunu kamuoyuna bırakıyorum. Tüm izleyenler hakemin nasıl maç yönettiğini gördü'' diye yanıtladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze ise kadroda çok eksikleri bulunduğunu hatırlatarak, ''İlk etapta düşüncemiz bir puandı. Eksik kadromuza rağmen 3 puanı 3 golle almaktan çok mutluyum'' dedi.

Maçın hakeminin, oyunu objektif yönetmeye çalıştığını ifade eden Pecze, Bursaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title