Haberler

Ersun Yanal: Net Bir Skorla Sahadan Ayrıldık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, "Taraftarlarımızla sezonun veda maçıydı. Güzel bir skorla sahadan ayrıldık." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kardemir Karabükspor'u 4-0 yenerek, bu sezon sahalarındaki son maçta taraftarlarına güzel bir galibiyetle veda ettiklerini söyledi. 

Yanal, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, bu akşam şampiyonluğun gala gecesi olduğunu belirterek, "Taraftarlarımızla sezonun veda maçıydı. Güzel bir oyunla veda ettik. Net bir skorla sahadan ayrıldık" dedi.

Şampiyonlukta oyuncularının çok büyük fedakarlığı olduğunu vurgulayan Ersun Yanal, şöyle devam etti:

"Onların bir sezon boyunca sarf ettikleri disiplin ve çaba, bize bu şampiyonluğu getirdi. Onları tebrik ediyorum. Bize bu ortamı yaratan ve sunan başkanımıza, yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Sağlık ekibinden medya ekibimize kadar, aşçımızdan hizmetlimize kadar, bütün arkadaşlarımızın takım olma yolunda gösterdikleri çaba bizi destekledi ve takım olmamızda önemli rol oynadı. Onlara teşekkür ediyorum. Önemli bir sonuç elde ettik. Birçok olayın içinden sıyrılmak ve sahada kalmak gerekiyordu. Onu başardık. Fenerbahçeli duruşundan kaynaklanan öz güvenle bu seneyi şampiyon bitirdik."

"TARİHİN ANLATACAĞI BİR ŞAMPİYONLUK OLDU"

Yanal, "Gelecek sene nasıl bir Fenerbahçe planlıyorsunuz?" sorusu üzerine, şunları söyledi:

"Fenerbahçe şu anda birçok yerde mücadelesini devam ettiriyor. Umarım önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılırız. Fenerbahçe'nin, tüm camianın birleşerek önümüzdeki yıl kaldığı yerden devam etmesini diliyorum. Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Bu güçlü takımın birlikte olduğunda, bir aile bütünlüğünde olduğunda neler yapabileceğini çok net bir şekilde gördük. Çok güzel bir şampiyonluk aldık. Herkesin, tarihin anlatacağı bir şampiyonluk oldu. Bunu devam ettirmek Fenerbahçe'nin, hepimizin en büyük hedefi olacaktır. Kaldığımız yerden mutlaka devam ettirmemiz gerekiyor. Çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Çok düzgün, karakterli, çok ahlaklı oyuncular var. Onlarla önümüzdeki dönemde de Fenerbahçe yine ipi göğüsleyecek."

Kaynak: AA / Spor

ersun yanal fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title