Haberler

Mancini: Her Takım İçin Deplasman Zor

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, "Her takım için deplasman zor. İlk 25 dakikada golü bulan Galatasaray vardı" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, her takım için deplasmanın zor olduğunu belirterek, "İlk 25 dakikada golü bulan Galatasaray vardı. Yüzde yüz gol pozisyonları yakalayan ve maçı koparamayan Galatasaray vardı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile Galatasaray'ın 2-2 berabere bittiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mancini, karşılaşmanın ilk 25 dakikada iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Maçın geri kalan bölümünde 2 gol yediklerini ifade eden Mancini, Medical Park Antalyaspor'u tebrik etti.

Bir gazetecinin "Drogba oyundan alınmasının ardından Tugay Kerimoğlu'nun elini sıkmadı" demesi üzerine Mancini, "Bu kafaya takılacak bir şey değil. O an gergin olabilirsiniz. Onu herkes yaşayabilir. Bunun büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Galatasaray'ın deplasmanda iyi oynayamadığının belirtilmesi üzerine Mancini, "Bu sadece Galatasaray için değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe için de öyle. Her takım için deplasman zor. İlk 25 dakikada golü bulan Galatasaray vardı. Yüzde yüz gol pozisyonları yakalayan ve maçı koparamayan Galatasaray vardı. Mutlaka deplasman performansını ileriye taşımamız gerekiyor. Daha ilerlememiz gerekiyor" dedi.

Mancini, "Burdisso'nun performansı nasıl?" sorusu üzerine, oyuncunun biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu, takımı ve arkadaşlarını tanımasına ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Takım kaptanı Sabri Sarıoğlu da her zaman ki gibi maça galibiyet parolası ile çıktıklarını, maça iyi başladıklarını ancak iki gol yedikten sonra bu durumun kendilerinde şok etkisi yaptığını söyledi. Rakibe karşı iyi bir baskı kurduklarını dile getiren Sarıoğlu, "Geç de olsa ikinci golü bulduk. Ama üzgünüz. İki puan kaybettik. Önemli olan ligin sonundaki durumdur. Bizim için hala bir şey değişmedi ve lig bitmedi" dedi.

Beşiktaş'ın da zirve yarışı içerisine girdiğini belirten Sarıoğlu, "Beşiktaş da artık şampiyonluk yarışının içinde. Heyecanlı bir lig oluyor. Önümüzdeki hafta Beşiktaş'ı yenip 3 puan almak istiyoruz. Deplasmanda geçen senelere nazaran deplasman karnemiz biraz kötü. Bu durumu da gidermeye çalışıyoruz. Bizim için yarış hiçbir zaman bitmiş değildir" diye konuştu.

Yani transfer Burdisso ise Antalya'ya galibiyet için geldiklerini, maçın başında yakaladıkları tempoyu sonuna kadar sürdüremediklerini söyledi. Her geçen gün takıma daha çok adapte olduğunu vurgulayan Burdisso, maçtaki ikinci golde hatalı olduğunu düşündüğünü aktardı.

Medical Park Antalyaspor tarafı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kendi sahalarında oynadığı maçlara kötü başladıklarını, Galatasaray maçında da aynı durumla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Galatasaray'ın maça iyi başladığını kaydeden Aybaba, golü erken yediklerini, daha sonra oyuncularının iyi bir futbol sergilediğini belirtti. Galatasaray'ın çabuk ataklarda etkili olduğunu ifade eden Aybaba, "İkinci yarı oyun bizim kontrolümüzdeydi. İkinci yarıda da savunmaya takımlar genelde kaçarlar. Oyuncularımı kutluyorum inanılmaz iyi oynadılar. Çok zor bir serinin içerisindeyiz. Bundan sonra yukarıya doğru yükselmeye başlayacağız" diye konuştu.

Kırmızı beyazlı futbolcu Giray da iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Galatasaray gibi bir takım karşısında 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı 2-1'e taşıdık. Ama üstünlüğümüzü koruyamadık. Kaybedilen 2 puanımız var. Hatalarımızdan ders çıkarıp önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Diaara ise maçın genelinde iyi oynadıklarına değinerek 3 puanı kazanmaya yakın olan taraf olduklarını ancak 1 puan alabildiklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Roberto Mancini Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title