Haberler

"Maçı Kazanmamız Gerektiğini Biliyorduk"

Güncelleme:

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Bakkal, 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçında güçlerini ortaya koyduklarını belirtti.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçında güçlerini ortaya koyduklarını belirterek, bu durumun kendisini sevindirdiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakkal, bu sezon deplasmanda ilk galibiyetlerini aldıklarını hatırlatarak, "Sezon başından beri deplasmanda galip gelemeyen bir Konyaspor vardı. 'Deplasmanda bir galibiyet alalım' dedik. İyi oyunumuzu ve ikinci devre yakaladığımız çıkışı deplasman galibiyetiyle süslemek için bu maçı kazanmamız gerektiğini biliyorduk" diye konuştu.

Aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ettiğini dile getiren deneyimli teknik adam, "Özverili bir şekilde, sahadaki taktik düzenine uyan bir Torku Konyaspor vardı. Dakikalar ilerledikçe gücümüzü ortaya koyduk. Bu beni sevindirdi. İlk yarıda baskı yedik. Kalemizde gördüğümüz gol bize yakışmadı. İkinci devre ise maçın kontrolünü alan bir Konyaspor vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakkal, Torku Konyaspor'un önünün açık olduğunu vurgulayarak, "Camiamıza da hayırlı olsun. Hedefleri yükseğe koymamız gerekiyor. Konya şehri, büyük bir şehir ve takım da bu yolda ilerlemesi gerekiyor. Önümüzdeki günlerin iyi olduğunu söyleyebilirim. Çalışan ve her denileni yapan bir takım var. Bizim de iyi çalışmamızı sağlayan bir yönetim kurulu var. Herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

-Oyuncuların görüşleri

Torku Konyasporlu futbolcu Hasan Kabze, ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını anlatarak, "Geçen hafta içeride aldığımız Sivasspor galibiyeti çok önemliydi. Bunun anlamı bu galibiyetle ortaya çıktı. Kasımpaşa'yı yendiğimiz için çok mutluyum" dedi.

Torku Konyaspor'un savunma oyuncularından Tolga Ünlü ise kendileri açısından önemli bir maçı kazandıklarını aktararak, şöyle konuştu:

"Bizim için önemli bir maçtı. Zor geçeceğini biliyorduk. Çok iyi mücadele ettik ve cesur oynadığımızı düşünüyorum. Kasımpaşa da çok iyi oynadı ama yenmesini bildik. Baskılı bir futbol oynuyoruz. Neticesinde iki haftadır galip geliyoruz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes özveriyle mücadele etti."

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Mesut Bakkal Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title