Haberler

Maçın Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, 2-1 kazandıkları 1461 Trabzon maçına ilişkin, "Bundan sonraki müsabakalarda aynı mücadeleyi sahaya yansıtarak kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

Uğur, 1461 Trabzon maçının ardından yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Galibiyet serisinin devam etmesi ve takımın kendine olan güveninin artması adına 1461 Trabzon karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Uğur, şunları kaydetti:

"Sahada, müsabakanın başından sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan bir Adana Demirspor takımı var. Kısmen hatalar yaptık ama önemli olan böyle bir müsabakayı kazanmaktı. Müsabakanın geneline bakıldığında 2-0'dan sonra daha farklı sonuçlar alabilirdik. Kazanma becerisi gösterdiğimiz için oyuncularımı gönülden kutluyorum. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda aynı mücadeleyi sahaya yansıtarak kazanmaya devam edeceğiz."

Uğur, bundan sonraki süreçte hiçbir karşılaşmanın kolay olmayacağını anlatarak, iyi mücadele ettikleri takdirde istedikleri sonucu alabileceklerini dile getirdi.

1461 Trabzon cephesi

1461 Trabzon'un teknik direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu ise mücadelesi yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Adana Demirspor takımını kutladı.

Karşılaşmada her iki takımın da iyi ve tempolu oynadığını ifade eden Canalioğlu, "Sonuna kadar golü kovaladık ama olmadı, üzgünüz" dedi. - Adana

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title