Haberler

Ahmet Aras: Golü Atacağımı Rüyamda Görmüştüm

Güncelleme:

Fenerbahçe'yi eleyen PTT 1. Lig takımlarından Fethiyespor'un ikinci golünü atan Ahmet Aras, maçtan önce gol atacağını rüyasında gördüğünü söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi eleyen PTT 1. Lig takımlarından Fethiyespor'un ikinci golünü atan Ahmet Aras, maçtan önce gol atacağını rüyasında gördüğünü söyledi.

Ahmet Aras, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, tur atladıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Gol atacağımı rüyamda görmüştüm. Gol sonrası sevincini de görmüştüm" dedi.

Fenerbahçe karşısında bir mucize gerçekleştirdiklerini kaydeden Ahmet, "Bir mucize oldu. Fenerbahçe bir tarihtir. Bu tarihte de duvarın köşesine ismimizi yazdık. Çok mutluyuz. Herkes 'şimdi ikinci Pendik faciası' diyor. Gerçekten ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz. Çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

Fethiyesporlu Ali Dere ise ligde kötü olduklarını ancak kupa maçlarının hepsini kazandıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bugün de kazanmak için geldik. Fenerbahçe çok büyük bir takım. Böyle takımlara karşı motivasyon farklı oluyor. Hepimiz maça çok motive olduk. Takım olarak elimizde geleni yaptık. Fenerbahçe maça iyi başladı ama biz ikinci yarı maçı çözdük. Kontrataklarla önemli pozisyonlar bulduk.  Sonuçta tur atladığımız için mutluyuz."

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Fethiyespor Fenerbahçe Ahmet Aras Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title