Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu: Grubu Lider Tamamlamak İstiyoruz

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, "Şimdi İtalya'ya daha rahat gideceğiz. Oradan da galibiyetle ayrılıp grubu lider tamamlamak istiyoruz." dedi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda sahasında Kıbrıs Rum kesiminin Apollon Limassol takımını 4-2 yenerek gruptan son maç öncesi çıkmayı garantileyen Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, aldıkları galibiyetle Lazioa ile oynayacakları maç için  İtalya'ya daha rahat gideceklerini, oradan da galibiyetle ayrılıp grubu lider tamamlamak istediklerini söyledi.

"İTALYA'YA DAHA RAHAT GİDECEĞİZ"

Hacıosmanoğlu, maçın ardından yaptığı değerlendirmede,  bu tür maçlarda küçük takım büyük takım ayırımını yapmamaları gerektiğini belirterek, "Lazio maçından daha önemli bir maçtı. Bu maçı kazanmamız lazımdı. Şimdi İtalya'ya daha rahat gideceğiz. Oradan da galibiyetle ayrılıp grubu lider tamamlamak istiyoruz" dedi.

UEFA'da daha iyi işler yapmak istediklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"ÖNEMLİ OLAN GALİP GELMEKTİ"

"Seyirciyi memnun ettiğiniz zaman stadyum dolar. Takım başarılı oldukça tribünlerin daha da dolacağına inanıyorum. 3-0'dan sonra takımda bir rahatlık oldu ama sonuçta 3 puanı aldık. Önemli olan galip gelmekti. Biz daha önce Inter'i İtalya'da yenmiştik. Inter'i yenen takım orada tekrar galip gelecektir."

"ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"

Hacıosmanoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Eksik olan yerlere oyuncu alacağız ama sahada mücadele eden kardeşlerim var. Daha büyük hedeflerimiz olduğu için o hedefler için mücadele edecek arkadaşlar aramıza katılacaklar" dedi.

Olcan Adın ise karşılaşmada iyi oynayarak galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor İtalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title