Haberler

Maçın Ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Kalpar:  "Galip geldik ve mutluyuz"  Adanaspor Teknik Direktörü Eriş:  "Anlık bir hata futbolda çok pahalıya ödeniyor. Biz de bunu pahalı ödedik"

PTT 1. Lig'de, sahasında Adanaspor'u 3-1 yenen Samsunspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda 1-0 geriye düştüklerini belirterek, "Yenik durama düşmemize rağmen takımım çok istekli ve arzulu. İlk yarıda gol bulamadık ancak ikinci yarı yaptığımız değişiklikler bize hız verdi. Çok güzel goller bulduk. 65. dakikada Adanasporlu futbolcunun kırmızı kart görmesi ve onların eksik kalması lehimize oldu. Kazandığımız için oyuncularımı kutlarım" diye konuştu.

Bundan sonraki maçları da kazanarak yollarına devam etmek istediklerini ifade eden Kalpar, "Bu maç için çok şey konuşulabilir, ama hiçbir şey de konuşulamaz. Galip geldik ve mutluyuz" diye konuştu.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise maçın ilk yarısında iyi mücadele ettiklerini, ancak ikinci yarıda hiç beklemedikleri bir sonuç ortaya çıktığını kaydetti.

Oyuncularının kırmızı kart görmesinden sonra peş peşe goller yediklerini ifade eden Eriş, şunları kaydetti:

"Kırmızı kart sonrasında arka arkaya üç gol yenince böyle bir skor yaşandı. Sonuçta Samsunspor'un mutlaka kazanmak istediği bir müsabakaydı. Anlık bir hata futbolda çok pahalıya ödeniyor. Biz de bunu pahalı ödedik. Adanaspor her kulvarda yarışın içinde kalacaktır. Kendi kendimize maçı verdik. Samsunspor'u tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalarda kazanmak istiyoruz. Hedefim ilk altıya girmek. Pozisyon içinde görülen kırmızı kartlara söylenecek sözüm yok ancak böyle görülen kırmızı kartları affetmem mümkün değil." - Samsun

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Kalpar Samsunspor Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title