Haberler

Royal Halı Gaziantep: İyi Takım Olduğumuzdan Maçı Kazandık

Güncelleme:

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Aziz Bekir, 75-63 galip geldikleri Atomerömü maçına ilişkin, "İyi takım olduğumuz için maçı kazandık." dedi.

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Aziz Bekir, FIBA EuroChallenge Kupası (B) Grubu'nda 75-63 galip geldikleri Atomerömü maçına ilişkin, "İyi takım oduğumuz için maçı kazandık" dedi.

Bekir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadele ettikleri Beko Basketbol Ligi'nde son haftalarda galip gelemediklerini ve bu durumun takımda sıkıntı oluşturduğunu belirtti.

Bu sıkıntılara bağlı olarak Atomerömü karşısında da adeta "psikolojik savaş" verdiklerini kaydeden Bekir, "Ligde istediğimiz galibiyetlere ulaşamadık. Bu yüzden maçta da istediğimiz performansı gösteremedik. İyi takım olduğumuz için maçı kazandık. Bir iki maç kazanırsak hem Avrupa'da hem ligde daha iyi oynayabiliriz" diye konuştu.

En büyük sıkıntılarının kendileriyle ilgili olduğunu ifade eden Bekir, "Çok gereksiz ve kötü hatalar yapıyoruz. Bunun sebebi de beceriksizlik değil tamamen psikolojik" ifadesini kullandı.

Atomerömü Başanterönü Branislav Dzunic ise ev sahibi Royal Halı Gaziantep'in kendilerinden daha iyi mücadele ettiğini dile getirdi.

Maçtan önce oyuncularına koşmaları gerektiğini söylediğini belirten Dzunic, şunları kaydetti:

"Maçı ev sahibi takım kazandı çünkü bizden daha iyi mücadele ettiler. Maçın genelinde ribaundlarda üstünlüğümüz vardı. Ancak sadece koşmak ve ribaundlarda üstünlük sağlamak maçı kazanmak için yeterli istatistik olmuyor. Maç boyunca özellikle şut yüzdemiz çok kötüydü. Royal Halı Gaziantep'te iyi savunma yaptı. Böyle oyunlarda turnikeleri ve boş atışları değerlendiremezseniz, deplasmanda kazanmanız zor olur." - Gaziantep

Kaynak: AA / Spor

Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title