Haberler

2-2 Biten Elazığ - Karabük Maçının Ardından İlk Yorumlar

Güncelleme:

Elazığspor teknik direktörü Trond Sollied, "Galibiyeti getirecek goller bulamadık ama inşallah gelecek maçta 3 puanı alırız" dedi.

Sollied, Kardemir Karabükspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'a karşı takım olarak mücadele ettiklerini belirtti.

Rakiplerinin çok iyi mücadele ettiğini, iki defa geriye düştükleri karşılaşmayı eşitlikle tamamladıklarını kaydeden Sollied, "Biraz da şansımız yanımızda olsaydı buradan galibiyetle ayrıldık" diye konuştu.

Bir gazetecini Billica ve Aydın Karabulut'un ilk 18'e alınmamasının nedeni sorması üzerine Sollied, "(Billica için) Çok basit idmana katılamazsanız oyun oynayamazsınız. Kimse takımdan büyük değildir. Aydın'ın ise fit olması lazım, şu anda değil ondan. Fit olmadan maçta oynatmamız doğru değil" yanıtını verdi.

Elazığsporlu Adem Alkaşi ise sahalarındaki ilk maçı oynadıklarını, iki kez mağlup duruma düşmelerine karşın beraberliği sağladıklarını belirterek, gelecek maçta 3 puan almak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor cephesi

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas ise oyunun geneline bakıldığına takımının daha fazla pozisyona girdiğini dile getirdi.

Oyunun kontrolünü elden kaybettikleri zaman iki gol yediklerini ifade eden Kafkas, "Aldığımız bir puana da işin açıkçası sevinemiyoruz. Galibiyet bizim hakkımız diye düşünüyoruz. Gelmeden önce Elazığspor'un iyi bir takım olduğunu, forvet hattında iyi oyuncularının olduğunu söylemiştik. Başımıza da zaten onlar iş açtı. Ben bundan sonra Elazığspor'a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - Elazığ

Kaynak: AA / Spor

Tolunay Kafkas Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title