Haberler

Maçın Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Oyun ve skor olarak sahada her zaman istikrarlı bir takım olmayı hedefliyoruz" Elazığspor Teknik Direktörü Sollied: "Devreye 1 0'lık üstünlükle girebilseydik, maçın senaryosu farklı olabilirdi"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyun ve skor olarak sahada her zaman istikrarlı bir takım olmayı hedeflediklerini söyledi.

Hamzaoğlu, 3-1 galip geldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Elazığspor'u iyi bir oyunla yenip lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, oyuncularını tebrik etti.

Genel olarak maçın hakimi olduklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Ağırlıklı geçen seneki kadromuzla sahada olmamızın avantajı vardı. Aramızda yeni olan Oumar Niasse de iyi bir performans ortaya koydu. İkinci yarıda daha fazla rakip sahada oynadık. Oyun ve skor olarak sahada her zaman istikrarlı bir takım olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Mehmet Akyüz'ün maç kadrosunda olmamasıyla ilgili soruya Hamzaoğlu, "Mehmet Akyüz'ün performansından memnunuz ama kendisinin bizim oyun anlayışımıza uyum sağlaması lazım. Çok yetenekli bir arkadaşımız. Önümüzdeki maçlarda takım kadrosunda yer alıp, iyi bir oyun sergileyeceğine inanıyoruz" yanıtını verdi.

Futbolculardan Emrah Eren de sezona 3 puanla başlamanın önemine işaret ederek, "Özellikle mağlup durumdayken galip gelmek, daha motive edici. Bundan sonra aynı şekilde devam edip, haddimizi bilip, ligde çıkabileceğimiz en iyi yere çıkacağız" dedi.

Uğur Demirok da geçen yılki takım kadrosunun korunmasının avantajına değinerek, maçta attığı golü, doğum günü olduğu için kız arkadaşına hediye ettiğini dile getirdi.

Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied ise rakiplerinin kazanmayı hak ettiğine değinerek, iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

Maçın ilk golünü atıp öne geçmeyi başardıklarını ancak çok kısa zamanda gol yediklerini kaydeden Sollied, "Devreye 1-0'lık üstünlükle girebilseydik, maçın senaryosu farklı olabilirdi. Mağlup duruma düşünce kendi alanımızda çok büyük boşluklar verdik" diye konuştu.

Ahmet Görkem de rakiplerinin oturmuş kadrolarıyla iyi mücadele ettiğine değinerek, "Geçen sene olduğu gibi bu sene de ligde adımızdan bahsettireceğiz" dedi.

Roland Alberg de maçtaki fırsatları değerlendiremediklerini ifade ederek, rakiplerini tebrik etti. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title