Haberler

Karaman: Bir Sorumlu Gerekiyorsa Bunun Sorumlusu Benim

Güncelleme:

Bursaspor Teknik Direktörü Karaman: "Normal şartlara bakarsanız, bizim bu takımı elememiz gerekiyordu. Bir sorumlu gerekiyorsa bunun sorumlusu benim.”

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında 3-0 mağlup oldukları FK Vojvodina maçıyla ilgili, "Normal şartlara bakarsanız, bizim bu takımı elememiz gerekiyordu" dedi.

Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk maçtan 2-2'lik avantajlı bir skorla döndüklerini hatırlatarak, maça da tur atlama hedefiyle çıktıklarını söyledi.

Karşılaşma öncesi yeşil-beyazlı taraftarların çoşkusu ve takımlarına olan desteğinin turu atlamaya yeteceğini ifade eden Karaman, "Erken gol yedik. Peşinden ikinci golü de kalemizde gördük. İkinci yarı beraberliği ve ardından galibiyeti yakalamayı hedeflerken istemediğimiz sonuçla karşılaştık" diye konuştu.

Karaman, karşılaşma sırasında ve sonrasında yeşil-beyazlı taraftarların protestolarını da haklı bulduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Normal şartlara bakarsanız, bizim bu takımı elememiz gerekiyordu. Böyle mübarek bir günde taraftarımızı üzdüğümüz için de son derece üzüntülüyüz.  Taraftarımıza söz vermiştik. Bunu yerine getiremedik ancak ligin uzun bir maraton olduğunu da unutmamak gerekiyor. Neticede mağlup olduk ve elendik. Bir sorumlu gerekiyorsa bunun sorumlusu benim. Ben, gerçekçi bir adamım. Biz, takım olarak bu takımı elemek zorundaydık. Bu arada rakibimiz de 23 yaş ortalaması olan ve çok çabuk kontratağa çıkabilen bir ekip. Biz, gol ararken bu kontrataklarla birkaç golü daha kalemizde görebilirdik."

-FK Vojvodina cephesi

FK Vojvodina Teknik Direktörü Marko Nikolic ise konuşmasına Bursalıların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak başladı.

Bursa'da güzel bir oyun sergileyerek haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Nikolic, "Maça iyi başladık. İlk 15 dakika içinde 3 gol atabilirdik. Birinci ve ikinci golden sonra Bursaspor'u durdurmaya çalıştık. 3. golden sonra maçın neticesi belli oldu. Sonrasında seyirciyi memnun edebilmek için elimizden gelen oyunu oynadık" dedi.

Bir gazetecinin, "Maçtan önce böyle bir sonucu bekliyor muydunuz?" sorusuna Nikolic, "Başkanımız 2 ay önce bugün hayatını kaybetti. Buradan kendisini de anmak istiyorum. Dünkü basın toplantısında her iki takımın da şansının yüzde 50 olduğunu, Bursaspor'un güçlü bir ekip olduğunu ancak kazanabileceğimizi söylemiştim. Neticede kazandık, mutluyuz" yanıtını verdi.

Nikolic, karşılaşmanın ardından kendilerini alkışlayan Bursaspor taraftarlarına da teşekkür etti. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title