Haberler

Maçın Ardından

"Rakiplerimiz kaybetmiş olsa da son maçı oynamadan her şey bitmiş olmuyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu,

"Rakiplerimiz kaybetmiş olsa da son maçı oynamadan her şey bitmiş olmuyor" dedi.

Hamzaoğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, lige daha önce veda eden rakipleri karşısında işlerinin kolay olmayacağını bildiklerini söyledi.

Maçın genelinde baskılı ve üstün oynadıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, şunları ifade etti:

"Telaş yaptığımız için ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlandık. Rakibimiz de iyi oynadı. Son dakikada olsa da bulduğumuz gol bizi çok rahatlattı. Bir maçımız daha var. Rakiplerimiz kaybetmiş olsa da son maçı oynamadan her şey bitmiş olmuyor. Son maçı da aynı ciddiyetle oynayıp inşallah ligde kalacağız. Düşündüğümüz tek şey Orduspor maçı. O maçı da iyi bir şekilde bitirirsek, diğer şeyleri düşünmeye başlarız."

Hamzaoğlu, takım olarak iyi savunma yaptıklarını ve galibiyete inandıklarını belirterek, "Sonuna kadar mücadele ettik ancak sabırlı olmak bizim için çok önemliydi. Oyuncularımıza golün son dakikada bile gelebileceğini söylemiştik. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Belki de en dolu tribünlere karşı oynadık. Onlar da bize inandılar, Allah'a şükür onlara mahcup olmadık" diye konuştu.

Akhisar Belediyesporlu Çağdaş Atan da 33 yaşında olmasına ve 400'ün üzerinde maç oynamasına rağmen kendisinin de strese girebildiğini ifade ederek, "Bugün ben dahil herkes yüzde yüz performansı gösteremedik. İlk yarıda çok net pozisyonlarımız vardı, başarsak maç erken kopardı. Son dakikada da olsa altın değerinde 3 puan aldık. Tarih yazmaya devam ediyoruz, gelecek hafta bu işi tamamen bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

Sonko ise karşılaşmada çok gergin olduklarını ancak "Gekas'ın sihri"nin galibiyeti getirdiğini söyledi.

-Mersin İdman Yurdu cephesi-

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise geçen hafta çok önemli olayların yaşandığını, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefat ettiğini, Reyhanlı'daki olayların tüm ülkenin canını sıktığını, ayrıca dün Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından Burak Yıldırım'ın bıçaklanarak öldürüldüğünü söyledi.

Vefat edenlerin ailelerine baş sağlığı dileyen Kutlu, şöyle konuştu:

"Bugün çok sayıda pozisyona girdik. Küme düşmüş bir takımın oynayamayacağı kadar güzel bir futbol sergiledik. Karşılaşmada çok önemli işler yaptık ve çok iyi oynadık. Bulduğumuz birçok gol pozisyonunu golle sonuçlandıramadık. Çıkarken kaptırdığımız bir topla kalemizde golü gördük. Küme düşmüş oyuncularımı, bugünkü maçtan dolayı kutluyorum."

Mersin İdman Yurdu kalecisi Orkun Uşak da kimseye hakları geçmesin diye her maça aynı ciddiyetle çıktıklarını, bugün de herkese karşı olduğu gibi aynı özveriyle oynadıklarını ancak sahadan mağlup ayrıldıklarını kaydetti.

Burhan Eşer de girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini ve maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi. - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Hamza Hamzaoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title